Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Παλικαρίσιο διπλό του ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη με ανατροπή! (vid)

Ένας ΠΑΟΚ μεταλλαγμένος στο β΄ ημίχρονο, εμφάνισε τεράστια ψυχικά αποθέματα, έβγαλε... πάθος μετά το σοκ της αποβολής του Κάτσε στο 37΄ και παρότι αγωνίστηκε για περισσότερο από μία ώρα με παίκτη λιγότερο έκανε την ανατροπή και έφυγε με το διπλό από τη Μυτιλήνη, με 1-2 επί της Καλλονής!

Έπιασε πέναλτι ο Ιτάνζ στο 82΄, κρατώντας τους υπερπολύτιμους τρεις βαθμούς που διατηρούν «ζωντανές» τις ελπίδες του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα, αφού παραμένει δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Έξαλλος ο Άγγελος Αναστασιάδης με την απόφαση του Μήτσιου να μη σφυρίξει φάουλ και στη συνέχεια να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη τον Κάτσε, ζήτησε να αποχωρήσουν οι «ασπρόμαυροι» από το γήπεδο εκείνη τη στιγμή. Επικράτησε η λογική των ψυχραιμότερων. Απαράδεκτη η διαιτησία του Μήτσιου με αρκετές λανθασμένες υποδείξεις εναντίον του ΠΑΟΚ.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Κατσικά, παλικαρίσια έπαιξε ο Κλάους ως αμυντικός χαφ στο β΄ μέρος. Πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο γκολ είχε ο ΠΑΟΚ στο β΄ 45λεπτο αν και με 10 παίκτες.


Ο αγώνας

Νωρίς το γκολ η Καλλονή

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε νωθρά σε ακόμη ένα παιχνίδι με αποτέλεσμα να δεχθεί ξανά γκολ νωρίς. Η Καλλονή άνοιξε το σκορ στο 7΄ με τον Καλτσά να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή, την μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει ελάχιστα πορεία, τόσο όμως όσο ήταν αρκετό για να μπερδέψει τον Ιτάνζ και να καταλήξει στα δύχτια. Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του, και πίεσε ελέγχοντας το ρυθμό. Δημιούργησε και κάποιες καλές ευκαιρίες, χωρίς όμως να φτάσει κοντά στο γκολ.

Η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση

Στο 37΄ συνέβη η φάση που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς, ενώ υπήρξε και για αποχώρηση από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Σε προσπάθεια του Κάτσε λίγο έξω από την περιοχή της Καλλονής ο διαιτητής Μήτσιος δεν σφύριξε καθαρό φάουλ που έγινε στον Αλβανό μέσο, με συνέπεια εκείνος να αντιδράσει, βρίζοντάς τον πάνω στα νεύρα του. Γεγονός βέβαια που οδήγησε στην δικαιολογημένη αποβολή του από το παιχνίδι με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ωστόσο η συγκεκριμένη απόφαση του ρέφερι προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο Άγγελος Αναστασιάδης έξαλλος έδωσε εντολή να φύγει η ομάδα από το γήπεδο! Η λογική όμως επικράτησε με τους ψυχραιμότερους να τον συγκρατούν. Λίγο αργότερα υπήρξε νέα ένταση στον πάγκο του ΠΑΟΚ με τον Παπαδόπουλου να δέχεται κάρτα για διαμαρτυρία και τον Άγγελο Αναστασιάδη να τα βάζει μαζί του σπρώχνοντάς τον.

Ψυχωμένος ΠΑΟΚ, έκανε την ανατροπή!

Ένας τελείως διαφορετικός ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε στο β΄ ημίχρονο, μοιάζοντας επωφελημένος από το «ηλεκτροσόκ» της αποβολής. Πατούσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο και έκανε την ανατροπή σε διάστημα 8 λεπτών. Στο 50΄ ο Περέιρα πήρε έτοιμο γκολ από ασίστ του Κλάους έπειτα από φάουλ του Ρατς και ισοφάρισε, ενώ στο 58΄ και πάλι ο Αργεντινός πήρε ασίστ-έτοιμο γκολ από τον Μακ και ολοκλήρωσε την ανατροπή. Εντυπωσιακός ο Δικέφαλος συνέχισε να δημιουργεί καλές ευκαιρίες και είχε καλές στιγμές για να πετύχει και τρίτο τέρμα παρά το ότι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 37΄. Στα αξιοσημείωτα πως ο Κλάους αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ στο δεύτερο ημίχρονο αποδίδοντας και αρκετά καλά.

Απέκρουσε πέναλτι ο Ιτάνζ

Ο Δικέφαλος δεν σφράγισε τη νίκη με τρίτο γκολ παρά τις καλές φάσεις που είχε για να το κάνει. Η κούραση άρχιζε να εμφανίζει τα σημάδια της καθώς η Καλλονή έπαιζε και με παίκτη παραπάνω από το 37΄. Στο 82΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χουάνμα από τον Κωνσταντινίδη εντός περιοχής. Ο Ιτάνζ όμως απέκρουσε την εκτέλεση του Μανούσου κρατώντας το 1-2.



paokfc.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *