Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Πανήγυρις Αγίου Αθανασίου Αρχοντικού

Την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, μνήμη των εν αγίοις πατέρων ημών Αθανασίου του Μεγάλου και Κυρίλλου Αρχιεπισκόπων Αλεξανδρείας, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγ. Αθανασίου
Αρχοντικού κατά το εξής πρόγραμμα:


ΣΑΒΒΑΤΟ 17/1
6.00 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός και Χαιρετισμοί στον Άγιο Αθανάσιο


ΚΥΡΙΑΚΗ 18/1
7.30-10.30 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ.


10.30 π.μ. Μικρά λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Αθανασίου πέριξ του Ιερού Ναού, Δημοπρασία (αναβίωση παλαιού εθίμου) και Παραδοσιακό γεύμα.


6.00 μ.μ. Ιερά Παράκλησις και Εγκώμια του Αγίου Αθανασίου στον Παλαιό Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου.ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *