Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

94 λαθραία iPhones δεμένα επάνω του!

Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά 94 iPhones προσπάθησε να περάσει από το τελωνείο του Κινέζικου Futian Port νεαρός άντρας, έχοντας τις συσκευές δεμένες πάνω του. 

Ερχόμενος από Hong Kong, ο άντρας είχε μόνο δυο σακούλες μαζί του, αλλά οι αξιωματούχοι πρόσεξαν τον παράξενο τρόπο που περπατούσε και τη στημένη κορμοστασιά του. Μόλις τον πήραν στην άκρη για να τον ελέγξουν το μυστήριο λύθηκε. Ο περιορισμός στις κινήσεις του προερχόταν από την πανοπλία από iPhone που είχε δέσει πάνω του με μονωτική ταινία, από το στήθος του μέχρι τους μηρούς του. 

Το Hong Kong είναι κόμβος για ηλεκτρονικά της μαύρης αγοράς και αν κατάφερνε να περάσει από τα σύνορα 94 iPhones, σίγουρα κάποιος θα έβγαζε πολύ μεγάλο κέρδος.




unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *