Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

Οι Κουμπαράδες Αγάπης έκαναν το καθήκον τους

Οι κουμπαράδες αγάπης που στήθηκαν σε καταστήματα της Αριδαίας για την μικρή Χρυσοβαλάντω από την Υδραία Αριδαίας μαζεύτηκαν στις 02/01/2015 και θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους
πολίτες της περιοχής μας για τα αποτελέσματα των κουμπαράδων αυτών. Το ποσό που μαζεύτηκε ήταν 2.550 ευρώ. Θυμίζουμε ότι χρειαζόμασταν το ποσό των περίπου 2.000 ευρώ για να πληρωθεί η συμμετοχή για τα μηχανήματα υποστήριξης της μικρής στην εταιρία που παρείχε τα μηχανήματα αυτά. Το ποσό λοιπόν ήταν αρκετό για να καλύψει την εξόφληση της εταιρίας και όχι μόνο. Ενημερώνουμε λοιπόν ότι, συγκεκριμένα δόθηκε στον Πατέρα της μικρής Χρυσοβαλάντους το ποσό των 2.100 ευρώ για την εξόφληση των μηχανημάτων. Καθώς επίσης τα υπόλοιπα χρήματα, το ποσό δηλαδή των 450 ευρώ δόθηκε σε ακόμα δύο παιδιά της περιοχής μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για όλους όσους βοήθησαν την προσπάθεια μας να μαζέψουμε τα χρήματα αυτά. Να ευχαριστήσουμε λοιπόν θερμά τους πολίτες που συνέβαλαν με το υστέρημα τους στους κουμπαράδες αγάπης, τα καταστήματα της Αριδαίας τα οποία δέχτηκαν να μπει ο κουμπαράς αγάπης σε αυτά, τις ηλεκτρονικές εφημερίδες τις περιοχής μας που δημοσίευσαν δωρεάν την έκλυση μας για βοήθεια καθώς επίσης και το προσωπικό του προγράμματος «βοήθεια στο σπίτι Αριδαίας» για την πολύτιμη βοήθεια του στο έργο μας αυτό. 

Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση να βλέπουμε ενωμένο τον κόσμο της Αλμωπίας να προσπαθεί για έναν κοινό στόχο και να τον πετυχαίνει με το παραπάνω. Στις δύσκολες μέρες που ζούμε είναι αναγκαίο πλέον να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι να βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας και το παράδειγμα των κουμπαράδων αγάπης για την μικρή Χρυσοβαλάντω μας αποδεικνύει περίτρανα την αναγκαιότητα αυτή. 

Παρακάτω δείτε το εξοφλητήριο της εταιρίας

Με σεβασμό και εκτίμηση 

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Υδραίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *