Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας για την κτηματογράφηση της Αλμωπίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ:
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ξεκίνησε από την Δευτέρα 1η  Δεκεμβρίου 2014 (01/12/2014) η συλλογή δηλώσεων Κτηματογράφησης, μετά την απόφαση της ΕΚΧΑ Α.Ε. (ΔΣ Νο 618/6, 7/27/11/2014), για όσους έχουν εγγραπτέο δικαίωμα επί των ακινήτων που βρίσκονται στον Καλλικρατικό Δήμο Αλμωπίας, της Π.Ε. Πέλλας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης Αλμωπίας ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr (e-ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες).

Για την κατάθεση δηλώσεων το Γραφείο Κτηματογράφησης Αλμωπίας βρίσκεται στην Διεύθυνση: Πλατεία Δημοκρατίας 11,  («Σπίτι των Ποιητών - Κέντρο Βαλκανικών Πνευστών»), τ.κ. 58400, Εξαπλάτανος. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23840-41004 & Fax: 23840-41007. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 8:00-16:00 και Τετάρτη 8:00-20:00.

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων, η οποία είναι υποχρεωτική, λήγει στις 2 Μαρτίου 2015 για τους κατοίκους εσωτερικού και την 1η Ιουνίου 2015 για τους κατοίκους εξωτερικού και το Ελληνικό Δημόσιο.

Έντυπο πληροφοριακό υλικό, πληροφορίες για την σύνταξη των δηλώσεων και τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά έγγραφα δίδονται στο Γραφείο Κτηματογράφησης Αλμωπίας καθώς και στα γραφεία πληροφόρησης κοινού που βρίσκονται στα κατά τόπους κοινοτικά καταστήματα.  
                                                               

Γραφείο Κτηματογράφησης Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *