Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

61 νεκροί από κτίριο που κατέρρευσε στο Μουμπάι!

Η αστυνομία συνέλαβε εργολάβο για παράνομες μετατροπές.Ολοκληρώθηκε σήμερα η επιχείρηση διάσωσης στο κτίριο που κατέρρευσε στο Μουμπάι. Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν 61 νεκροί.
  Να υπενθυμίσουμε ότι το 40ροφο κτίριο είχε καταρρεύσει την Παρασκευή, σε ώρα που οι περισσότερες οικογένειες που έμεναν εκεί κοιμούνταν.   Τριάντα άτομα νοσηλεύονται, μετά τον απεγκλωβισμό τους από τα ερείπεια.   Το συγκρότημα κατοικιών ήταν περίπου 30 ετών, και δεν ανταποκρινόταν στα κριτήρια ασφάλειας.   Οπως έγινε γνωστό, η αστυνομία συνέλαβε έναν εργολάβο έπειτα από καταγγελία των δημοτικών αρχών ότι είχε κάνει παράνομες μετατροπές στο ισόγειο του κτιρίου.


πηγή:Lifo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *