Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Με χειροπέδες και κραυγές ο Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια

Ενας-ένας με χειροπέδες στα χέρια οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την ΓΑΔΑ.

Δεν μας φοβίζει τίποτα, Δεν λυγίζουμε κουφάλες, Ζήτω η Ελλάδα, φώναζε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την μεταφορά του, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος φώναζε «Θα φάτε Μνημόνιο τώρα!».

Ο εισαγγελέας θα απαγγείλει κατηγορίες στα συλληφθέντα μέλή της οργάνωσης και στη συνέχεια θα επιστεψουν στη ΓΑΔΑ όπου αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν. Η προθεσμία μπορεί να διαρκέσει μέχρι δύο ημέρες.

Πρώτος βγήκε από τη ΓΑΔΑ ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ακολούθησε ο Γιάννης Λαγός και ο Ηλίας Κασιδιάρης που φώναζε έξαλλος «Δε μας φοβίζει τίποτα».
Προκλητικός ήταν και ο Ηλίας Παναγιώταρος που φώναζε: «Καλό το σόου, το βράδυ να φάτε μνημόνιο»
Έπεσε στην αγκαλιά του πατέρα της, στα δικαστήρια η Ουρανία Μιχαλολιάκου αλλά οι αστυνομικοί την απώθησαν και τράβηξαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κτίριο 16 στην Ευελπίδων όπου θα βρεθούν ενώπιον του Εισαγγελέα για να τους ασκηθεί ποινική δίωξη.




Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *