Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Άκης είναι ελεύθερος και οι «πατριώτες» μέσα - Το viral της ημέρας



Μόλις πριν από μια μέρα κυκλοφόρησε η είδηση-σοκ πραγματικό: «Ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 150.000 ευρώ!». Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου. Αναμενόμενο.

Κι όμως ο Άκης Τσοχατζόπουλος αφέθηκε ελεύθερος…αλλά πριν από δύο χρόνια. Άγνωστο ιστολόγιο πήρε την είδηση του 2010 και την επικαιροποίησε λιγάκι. Και πώς να μην πιστεύεις στις θεωρίες συνωμοσίας όταν η είδηση «μαϊμού» συνέπεσε με την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ από την ηγεσία της Χρυσής Αυγής; Και σα να μη έφτανε αυτό την επόμενη ημέρα πέντε βουλευτές του κόμματος οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ.

Έτσι δεκάδες συμπαθούντες της Άκρας Δεξιάς πείστηκαν πως ο Άκης είναι «έξω» προφανώς στην ταράτσα της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και οι «οι πατριώτες μέσα». Αδιαμφισβήτητα το καλύτερο viral της ημέρας.



Πηγή:  Athens Voice

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *