Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Έρευνα για Σαμαρά-Βενιζέλο για την υπόθεση της Χ.Α. ζητάει από την Εισαγγελία ο Μιχελογιαννάκης

Aίτημα στον εισαγγελέα Ηρακλείου να ερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου για την υπόθεση της Χ.Α. κατέθεσε με επιστολή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης, εγκαλεί τους Σαμαρά και Βενιζέλο για καθυστερημένη αντίδραση σε ότι έχει να κάνει με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν δολοφονίες, με αποκορύφωμα βέβαια αυτή του νεαρού Παύλου Φύσσα.

Ο βουλευτής επικαλούμενος την γνώση, την ανοχή και την καθυστερημένη αντίδραση της Κυβέρνησης όσον αφορά τους φόνους και τις έκνομες πράξεις της Χρυσής Αυγής, ζήτησε από τον κ. Εισαγγελέα να εξετασθεί χωριστά το κάθε ποινικό αδίκημα που διέπραξε η Χρυσή Αυγή και να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες της Κυβέρνησης.


πηγή:Το Κουτί της Πανδώρας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *