Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Επίθεση σε στελέχη του ΛΑΟΣ στο Περιστέρι – Τραυματίστηκε ο Βασίλης Στίγκας


Καταγγελία για επίθεση σε στελέχη του ΛΑΟΣ στο Περιστέρι έκανε το κόμμα. Στο περιστατικό, κατά το οποίο τραυματίστηκε ένα άτομο, μέλη της νομαρχιακής επιτροπής δέχθηκαν επίθεση από
άτομα του «αριστερίστικου χώρου».

Σύμφωνα με την καταγγελία του κόμματος, μέλη της Νομαρχιακής επιτροπής του ΛΑΟΣ διένειμαν ενημερωτικό υλικό στην πλατεία Περιστερίου όταν δέχθηκαν «αναίτια επίθεση από άτομα που κατά δήλωση τους ανήκουν στον "αριστερίστικο" χώρο, οι οποίοι τους επιτέθηκαν με ξύλα, γκλόμπ και καδρόνια», ενώ όπως αναφέρουν, οι δράστες κατέστρεψαν ολοσχερώς το υλικό και τον εξοπλισμό τους.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ο Περιφερειάρχης, Βασίλης Στίγκας, ενώ έπειτα από επέμβαση της ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη ένα άτομο. Με εντολή του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, η γραμματέας, Ελισάβετ Τσάρου και άλλα στελέχη του κόμματος μετέβησαν στο σημείο του επεισοδίου και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου.



Πηγή: Το Βήμα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *