Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Το «βοήθεια στο σπίτι» μοίρασε σχολικά είδη

Το πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι» μοίρασε σχολικά είδη σε παιδιά οικογενειών που δεν μπορούσαν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της σχολικής χρονιάς...
Το υλικό που μοιράστηκε μαζεύτηκε ύστερα από δράση του Δήμου Αλμωπίας σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.Ε.Α.

Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και μας έδωσε την χαρά να δούμε στα πρόσωπα των παιδιών χαμόγελα. Χαμόγελα τα οποία ήταν αυθεντικά και μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο.

Θα θέλαμε επίσης να ενημερώσουμε ότι συνεχίζουμε να δεχόμαστε ρούχα, παπούτσια, είδη προικός, είδη μπεμπέ, παιδικά καροτσάκια, παιδικά κρεβατάκια, ποδηλατάκια, καθισματάκια, σχολικά είδη, μικροέπιπλα κλπ καθώς συνεχίζει να λειτουργεί χώρος συλλογής των παραπάνω ειδών, τα οποία έπειτα μοιράζονται σε όσους τα έχουν ανάγκη. Ο χώρος αυτός βρίσκεται στα γραφεία μας επί της οδού Κύπρου 32 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Τέλος θα σας παρακαλούσαμε όποιος γνωρίζει κάποια οικογένεια που χρειάζεται υλική βοήθεια που μπορούμε να καλύψουμε να επικοινωνήσει μαζί μας. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2384022170- 2384022877.

Η Κοινωνική λειτουργός

Νικολαϊδου Σοφία

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *