Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Στάση εργασίας των καθηγητών την Τετάρτη - Από τις 11 π.μ. ώς τις 2 μ.μ.

Στάση εργασίας την Τετάρτη από τις 11 π.μ. ώς τις 2 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν οι καθηγητές της ΟΛΜΕ ύστερα από σχετική απόφαση της Ομοσπονδίας τους.

Όπως ανακοινώθηκε, το ΔΣ της ΟΛΜΕ «στηρίζοντας την κινητοποίηση των τοπικών ΕΛΜΕ της Αττικής καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς σε κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι».

Τα αιτήματα της Ομοσπονδίας είναι «όχι στην εργασιακή ανασφάλεια», «20 μαθητές στο τμήμα, 15 στις κατευθύνσεις, 10 μαθητές ανά καθηγητή σε όλα τα εργαστήρια όλων των τύπων των σχολείων» και «να επαναλειτουργήσουν άμεσα οι εκπαιδευτικές υποστηρικτικές δομές».



Πηγή: in.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *