Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Απεβίωσε ενώ διασκέδαζε 49χρονος άνδρας στην Αριδαία - Ανακοίνωση από το μουσικό στέκι της Αριδαίας το "Πρώτο Πάτωμα"

Την τελευταία του πνοή ενώ διασκέδαζε άφησε 49χρονος άνδρας κάτοικος Αλμωπίας. Συγκεκριμένα χθες (18/10) νυχτερινές ώρες, ενώ ο 49χρονος συμπολίτης μας διασκέδαζε με την παρέα του σε κατάστημα της Αριδαίας, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο υγείας Αριδαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τις Αρχές που διενεργούν την προανάκριση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου.

Ανακοίνωση από το μουσικό στέκι της Αριδαίας το "Πρώτο Πάτωμα" 

Το « πρώτο πάτωμα» συμμετέχοντας στο πένθος για τον τραγικό χαμό, πάνω στο κέφι, του αγαπητού συντοπίτη μας δεν θα λειτουργήσει σήμερα Σάββατο 19 Οκτώβρη.

Ευχαριστούμε όλους για την μεγάλη ανταπόκριση τους την πρώτη μέρα λειτουργίας.

Το «πρώτο πάτωμα» θα λειτουργήσει κανονικά το τετραήμερο Παρασκευή 25/10 ως και Δευτέρα πρωί 28/10. Παρασκευή και Κυριακή με το εντεχνολαϊκό πρόγραμμα, Σάββατο με το έντεχνο πρόγραμμα και Δευτέρα πρωί με λειτουργία καφετέριας

Τηλ επικοινωνίας : 6972505008

Τηλ κρατήσεων : 6939756060

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *