Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στο Δήμο Πέλλας

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών στο Δήμο Πέλλας, μετά από 16 συνεχόμενες εβδομάδες.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε 10 Ιουνίου και διήρκησε μέχρι 27 Σεπτεμβρίου 2013. Το έργο εφαρμόσθηκε στο περιαστικό και αστικό περιβάλλον του Δήμου Πέλλας και για πρώτη φορά υλοποιήθηκε από το Δήμο με ίδιους πόρους.

Εκτός από το ουσιαστικό έργο μείωσης της όχλησης και τον περιορισμό μετάδοσης ασθενειών έγινε και ενημέρωση των δημοτών για τους τρόπους καταπολέμησης και πρόληψης.

"Για πρώτη φορά υλοποιήθηκε στο Δήμο Πέλλας πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών με ιδίους πόρους και με τη συνδρομή του προσωπικού του γκαράζ του Δήμου. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας και με σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ του δημότη προσπαθούμε καθημερινά να στεκόμαστε δίπλα του, με μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών θα ήθελα να ευχαριστήσω το προσωπικό του γκαράζ για ακόμη μια φορά, τον τεχνικό σύμβουλο-γεωπόνο, καθώς και τους κατοίκους όλου του Δήμου Πέλλας για τη θετική στάση τους και την πολύτιμη βοήθεια τους."

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Περιβάλλοντος-Πρασίνου
Ανδρεάδης Γεώργιος

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *