Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων: Έκκληση βοήθειας

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων, σε μια προσπάθεια οικονομικής υποστήριξης και ψυχολογικής ενθάρρυνσης, νεαρής κοπέλας 13 ετών που πάσχει από οστεοσάρκωμα, σας προσκαλεί
να συμμετέχετε στην ημέρα καφέ, που διοργανώνει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου στο ΚΑΦΕ της κας Κυρίτση Ελένης, επί της Ολυμπιάδος 2 στην Αριδαία. Θα υπάρχουν και ειδικοί κουμπαράδες του Συλλόγου, όπου ο καθένας θα μπορεί να συνδράμει όπως μπορεί. Ευχόμαστε οι δύσκολες οικονομικές εποχές που βιώνουμε, να μην μας αποτρέψουν να βοηθήσουμε ένα παιδί το οποίο έχει κάθε δικαίωμα στη ζωή.

Η Πρόεδρος Τριγωνάκη Δανάη

Η Γραμματέας Κούκου Ευαγγελία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *