Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Οι πιο… θανατηφόρες ατάκες!

Mια διαφορετική έρευνα δημοσίευσε η βρετανική Mirror η οποία παρουσιάζει τις δέκα πιο θανατηφόρες ατάκες-προσβολές που έχουν ειπωθεί από δημόσια πρόσωπα.

Νικητής ο σερ Ουίνστον Τσώρτσιλ, ο οποίος κάποτε είχε πει στη λαίδη Αστορ (την πρώτη γυναίκα που εξελέγη το 1919 στη Βουλή των Κοινοτήτων): «Μπορεί να είμαι μεθυσμένος, κυρία μου, αλλά το πρωί εγώ θα είμαι νηφάλιος και εσείς ακόμα άσχημη».

Στη δεύτερη θέση αναδείχθηκε ο Μπαράκ Ομπάμα και η απάντηση που έδωσε στο σχόλιο της Σάρα Πέιλιν ότι η μόνη διαφορά μεταξύ ενός πιτ μπουλ και της «soccer mom» είναι το κραγιόν: «Αν βάλεις κραγιόν σε ένα γουρούνι, πάλι γουρούνι θα είναι» είπε ο πρόεδρος, προφανώς αναφερόμενος στην ίδια την Πέιλιν.

* O όρος soccer mom αναφέρεται στην αμερικανή μητέρα-σύζυγο που ζει στα προάστια και η οποία περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της κάνοντας διαδρομές για να πάρει ή να αφήσει τα παιδιά της σε αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες.

Αλλες θανατηφόρες ατάκες είναι του τραγουδιστή Λίαμ Γκάλαχερ για τον συνάδελφό του Ρόμπι Ουίλιαμς: «εννοείς εκείνο τον χοντρό χορευτή των Take That;»

Κάποτε ο Φρανκ Σινάτρα είπε για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ: «Βρήκε τον πραγματικό έρωτα. Κρίμα που δεν μπορεί να παντρευτεί τον εαυτό του.»

H Eλίζαμπεθ Τέιλορ είχε επίσης πει ότι ορισμένοι από τους καλύτερους συμπρωταγωνιστές της ήταν άλογα και σκυλιά.

Ο πατέρας της ατάκας Γκράουτσο Μαρξ είχε πει: «Πήρε την ομορφιά της από τον πατέρα της. Είναι πλαστικός χειρουργός.»

Η τραγουδίστρια και σόου γούμαν Μπέτι Μίντλερ είχε πει για την πριγκίπισσα Αννα της Βρετανίας: «Αγαπά την φύση παρά τα όσα της έχει κάνει».

Ξανά ο Λίαμ Γκάλαχερ, αυτή τη φορά σχολιάζοντας την απόφαση της Βικτόρια Μπέκαμ να γράψει βιβλίο: «Δεν είναι ικανή να μασήσει τσίχλα και να περπατήσει σε ευθεία γραμμή, πόσο μάλλον να γράψει και βιβλίο».






Πηγή: in.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *