Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ερευνα της αντιτρομοκρατικής στο σπίτι του επιχειρηματία Αλέξανδρου Πάλλη στη Βούλα

Στο σπίτι του καταζητούμενου επιχειρηματία Αναστάσιου Πάλλη, στη Βούλα, πραγματοποιεί έρευνα από το απόγευμα της Τρίτης, η ΕΛ.ΑΣ παρουσία τριών εισαγγελέων. Τα ευρήματα σοκάρουν τους εισαγγελείς, αφού σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν πυροβόλα όπλα, ενώ στο άλλο του σπίτι του, στο Παλιό Φάληρο βρέθηκαν επίσης 13 πυροβόλα όπλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών στα πλαίσια και της εντολής για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης της εισαγγελέως κυρίας Ευτέρπης Κουτζαμάνη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τα όπλα, που φέρεται να έχει στην κατοχή του ο επιχειρηματίας, έχουν σχέση με τα κρυμμένα όπλα της Χρυσής Αυγής. Στα γραφεία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου είχε φτάσει επιστολή άγγλου υπηκόου, ο οποίος κατήγγειλε ότι στο σπίτι του επιχειρηματία κρύβονταν όπλα μέσα σε κιβώτια.

Από την ΕΛΑΣ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σε έρευνα που διενεργείται σε έπαυλη φυγόδικου ημεδαπού, στην περιοχή της Βούλας Αττικής, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί:

- Επτά (7) πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή.

- Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο,

- Δεκατρία (13) πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,

- Εξήντα (60) μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,

- Δέκα (10) διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και

- Δύο (2) συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser 

Τα ανωτέρω ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ η έρευνα συνεχίζεται».






Πηγή: tovima.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *