Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Νέα στοιχεία έχει στη διάθεση της η βρετανική αστυνομία για την υπόθεση της μικρής Μαντλίν, που εξαφανίστηκε το
Μάιο του 2007, από θέρετρο της Πορτογαλίας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, εξετάζει στοιχεία από τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μέσω κινητών προκειμένου να εξελίξει την έρευνά της σχετικά με την τύχη της Μαντλίν, η οποία ήταν τεσσάρων ετών όταν εξαφανίστηκε από το δωμάτιό της σε ξενοδοχείο του τουριστικού θερέτρου Πράγια ντα Λουζ στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. 

Την ώρα της εξαφάνισης, οι γονείς της δειπνούσαν σε γειτονικό εστιατόριο με φίλους τους.

Η νέα έρευνα που ξεκίνησε πριν από δύο μήνες, επικεντρώνεται στην ανάλυση των αρχείων τηλεφωνικών κλήσεων που έγιναν εκείνη την εποχή από το πορτογαλικό θέρετρο. Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής, οι βρετανικές Αρχές υπέβαλλαν ήδη αιτήματα σε 31 χώρες, προκειμένου να πάρουν πληροφορίες για τηλεφωνήματα που έγιναν τότε.

Το Ρόιτερς αναφέρει ότι υπάρχουν 41 πιθανοί ύποπτοι, εκ των οποίων οι 15 είναι Βρετανοί. 

Στο πλαίσιο της έρευνας βάσει των νέων στοιχείων, η πορτογαλική αστυνομία προσέλαβε έξι αστυνομικούς για να συμβάλουν στις προσπάθειες των βρετανικών αρχών. 

Παράλληλα, οι γονείς της Μαντλίν πρόκειται να εμφανιστούν σε τηλεοπτική εκπομπή για να απευθύνουν νέα έκκληση βοήθειας για την ανεύρεση της κόρης τους. Εκπομπές με παρόμοιο περιεχόμενο πρόκειται να προβληθούν και σε χώρες, όπως η Γερμανία ή η Ολλανδία, επειδή πολλοί πολίτες τους έκαναν εκείνη την περίοδο διακοπές στο Πράγια ντα Λουζ. 


Πηγή:Lifo

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *