Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Στο φως αποκρουστικός ναζιστικός όρκος των χρυσαυγιτών (pic)

Στα χέρια των δικαστικών αρχών βρίσκεται ένα χειρόγραφο κείμενο με το τίτλο «Όρκος Χρυσή Αυγή» και ημερομηνία 30-6-1983 το οποίο βρέθηκε στο σπίτι του Χρήστου Παππά στην Ανατολή Ιωαννίνων. 

Το ναζιστικό κείμενο μίσους, ορκίζεται εξόντωση των «εχθρών της φυλής» και «συντριβή τοy Εβραίου υπανθρώπου», ενώ καταλήγει με χαιρετισμό στον εθνικοσιαλισμό και το «Ζήτω η νίκη» (ο ναζιστικός χαιρετισμός «Seig Heil»). 

Στο τέλος, προφανώς προς αποφυγήν κάθε παρανόησης, υπάρχει η σβάστικα και το όνομα του Χίτλερ...

Όπως μετέδωσε το Mega, όταν ο Χρήστος Παππάς ρωτήθηκε από τον ανακριτή για το κείμενο αυτό, απάντησε: 

«Αγνοώ την ύπαρξή του σήμερα. Δεν ενθυμούμαι μετά από τόσα χρόνια αν αποτελεί μετάφραση ή οτιδήποτε άλλο. Πρόκειται για ένα κείμενο που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ από όσο ξέρω και δεν απηχεί τις απόψεις μου εν γένει. Είναι ένα κείμενο του 1983 με τυποποιημένη έντυπη γραφή όταν ήμουν 21 ετών».

Ερωτώμενος εάν έχει γραφτεί από τον ίδιο ή από κάποιον άλλο ο Χρ.Παππάς απάντησε: «Αναγνωρίζω τον γραφικό μου χαρακτήρα. Επαναλαμβάνω ότι δεν ενθυμούμαι καν την ύπαρξή του και την πηγή από την οποία προφανώς αντεγράφη».

Ο αποκρουστικός όρκος

«Ορκίζομαι να φυλάττω πίστιν εις το Μεγαλείο της Εθνικοσοσιαλιστικής Κοσμοθεωρίας, να αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις και αν χρειασθή να θυσιάσω ακόμη και τη ζωή μου μαχόμενος υπέρ των ιερών συμβόλων της φυλετικής Ιδέας.

Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με όλας μου τας δυνάμεις διά την Νίκη του Εθνικοσοσιαλισμού, του οποίου Εθνικοσοσιαλισμού δι' εμέ φορεύς είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, εις τας γραμμάς του οποίου ορκίζομαι να είμαι ένας γενναίος, πειθαρχικός και πιστός Στρατιώτης.

Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με φανατισμό και αποφασιστικότητα διά την εξόντωσι του βδελυρού, μισερού και αηδιαστικού εχθρού της φυλής, του παντοτεινού ενόχου της ιστορίας, του μοναδικού υπεύθυνου διά την παρακμήν της ράτσας μου και διά τον εκφυλισμό του πολιτισμού.

Ορκίζομαι ότι θα αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις διά την οριστική συντριβή του Εβραίου υπανθρώπου. Εάν ποτέ προδόσω αυτόν τον όρκο, εύχομαι οι Συναγωνιστές μου να με τιμωρήσουν με τον πλέον σκληρό και απάνθρωπο τρόπο. Μάρτυρές μου ας είναι οι θεοί, οι θεοί των Ελλήνων που μου έδωσαν την ευτυχία να γεννηθώ σ' αυτήν την ιερή Γη.

Ζήτω η νίκη, Ζήτω ο Εθνικοσοσιαλισμός»





Πηγή: in.gr

3 comments:

  1. τον ορκο της λιστας λανγκαρτ τον εχει βρει το mega?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι, ακομα τον ψαχνουν...
      αλλα εσυ συνεχισε τον αγωνα σου για τη συντριβη του Εβραιου υπανθρωπου,γελοιε

      Διαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *