Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για τον Αλέξανδρο Γέροντα – Χαροπαλεύει στην εντατική

Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί στους γιατρούς της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» για την κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου Γέροντα.

Ο 29χρονος είναι το τρίτο μέλος της Χρυσής Αυγής που δέχθηκε τα πυρά των δραστών της επίθεσης στα γραφεία του κόμματος και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο από το βράδυ της Παρασκευής.

Οι γιατροί αναφέρουν πως το επόμενο 24ωρο παραμένει κρίσιμο, καθώς κάθε ώρα που περνάει είναι μια μικρή «νίκη» για να κρατηθεί ο τραυματίας στη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος έχει πολλαπλά τραύματα στα εσωτερικά του όργανα από τη σφαίρα που δέχθηκε, ενώ έχει αφαιρεθεί η σπλήνα του, ωστόσο, οι γιατροί εκτιμούν ότι δεν θα χρειαστεί νέο χειρουργείο.

Εκείνο που τους ανησυχεί είναι οι επιπλοκές που σχετίζονται με το βαρύ τραύμα στον πνεύμονα, ενώ, έχει παρουσιάσει πίεση και ταχυκαρδία και για το λόγο αυτό θεωρείται κρίσιμο το επόμενο 24ωρο.

Εν τω μεταξύ συγκλονίζει η μητέρα του άτυχου 29χρονου η οποία καλεί σε ψυχραιμία και τονίζει πως πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον κύκλο του αίματος.

«Είναι αμαρτία να αφαιρούνται ανθρώπινες ζωές και μάλιστα τόσο νέων ανθρώπων» αναφέρει χαρακτηριστικά.



Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *