Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Επίθεση προς την Χρυσή Αυγή εξαπολύει ο θείος του νεκρού Γιώργου Φουντούλη

Δριμύ κατηγορώ εναντίον της Χρυσής Αυγής εξαπολύει μέσω της προσωπικης του σελίδας στο facebook.

Ο συγγενής του θύματος αναφέρει χαρακτηριστικά "τώρα πως την βλέπετε στρατιωτάκια της Χρυσής Αυγής. Απλά σας κάνου πλύση εγκεφάλου. Να είστε πατρώτες όχι πιόνια" , ενώ σε σχόλιο του επιτίθεται και στον Ηλία Κασιδιάρη.

Αναλυτικά:

"γραφετε οτι λυποσαστε, οτι ο Γ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ειναι ηρωας, θυσιαστηκε για την πατριδα,ελαφρυ το χωμα και πολλα αλλα. Εχω να σας πω σαν θειος του Γιωργου οτι ολοι οι νεοι που γραφετε στην σελιδα του το νομιζετε παιχνιδι. Υπαρχει πονος στην οικογενεια μας και παντα του λεγαμε να προσεχει και παντα φοβομασταν μην του συμβει οτιδηποτε βλεποντας και ακουγοντας την φραση που λεγετε συχνα απο χρυσαυγιτες.

ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ κανεις ομως δεν περιμενε οτι το αιμα θα ηταν του δικου μας παιδιου.Τι να μου πουν τωρα ολοι αυτοι που το παρεσυραν το καθοδηγησαν και το εβαλαν να φυλα σκοπια στα γραφεια τους.Γιατι να συμβη στο Γιωργο μας και στο καθε παιδι πανω στο ανθος της ηλικιας. Αναρωτηθειτε αν αξιζει νεοι μου να χυνετε αδικο αιμα.Δεν εχουμε πολεμο.Οταν ειμαστε φανταροι κυταμε ποτε θα απολυθουμε σωστα.

Τωρα πως την βλεπετε στρατιωτακια της χρυσης αυγης.Απλα σας κανουν πλυση εγκεφαλου.Με πονο ψυχης γιατι ειμαι πατερας και θειος και αλλων παιδιων σας συμβουλευω να αγαπατε την πατριδα να παλεψετε γι αυτην να ειστε πατριωτες εθνικιστες αλλα οχι πιονια.Και εσεις ανθρωποι μεγαλυτερης ηλικιας φερτε στην σκεψη σας οτι μπορει το δικο σας παιδι να ηταν στην θεση του δικου μας.Απο οπου και να ηρθε η δολοφωνια ειναι καταδικαστεα.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ,ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ,ΞΕΡΩ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΒΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΑΝΗΨΙΟΥ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΨΥΧΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΓΝΩΜΗ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΙΜΑ.ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΙΧΟΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΥΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΜΕ ΜΑΥΛΟ ΟΧΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ. ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΗΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΗΡΕΜΟΣ ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΘΕΩΡΗΣΕ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.

ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΠΟΥ.ΕΛΕΓΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΕ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΝΤΑΟΥΝ,ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕ.ΗΤΑΝ ΨΥΧΟΥΛΑ .ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑ , Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟΥς ΦΙΛΑ . Ο ΠΟΝΟΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ" 

Λίγο παρακάτω σχολιάζει στην ανάρτηση του:

"ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΜΥΑΛΙΣΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ"




πηγή:e-magazino.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *