Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Σε δέκα δευτερόλεπτα το σκηνικό της εν ψυχρώ δολοφονίας στο Ν.Ηράκλειο

Μόλις δέκα δευτερόλεπτα διήρκεσε το σκηνικό της εν ψυχρώ εκτέλεσης των δύο νεαρών χρυσαυγιτών και ο τραυματισμός ενός ακόμη έξω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο.

Στο σημείο της εκτέλεσης, μαζί με τα τρία θύματα, βρισκόταν και τέταρτο άτομο που γλίτωσε από τα πυρά, το οποίο θεωρείται μάρτυρας - κλειδί και η κατάθεση του αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής που είδαν το βίντεο από το περιστατικό αναφέρουν ότι ο εκτελεστής ήταν ψυχρός και κυνικός και το χτύπημα ήταν πολύ καλά οργανωμένο.

Ο δράστης και ο συνεργός του επέβαιναν σε λευκή μηχανή Africa Twin και σταμάτησαν στα 50 μέτρα από το σημείο της δολοφονίας. Στην συνέχεια, κατέβηκαν από τη μηχανή, πλησίασαν στα 15 μέτρα και ο δράστης άρχισε να πυροβολεί.

Αρχικώς στόχευσε εναντίον του ατόμου που διέφυγε μέσα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής χωρίς να τραυματισθεί. Στη συνέχεια, πυροβόλησε εναντίον του τραυματισμένου που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και στο τέλος εναντίον των δύο άτυχων νεαρών.

Μάλιστα, ο εκτελεστής πυροβόλησε πολλές φορές πάνω από τα δύο θύματα δίνοντάς τους την χαριστική βολή.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία καλεί αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την πορεία της μηχανής να δώσουν πληροφορίες.

Εν τω μεταξύ, η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικούς, οι οποίοι «χτενίζουν» όλους τους γύρω δρόμους για τη συλλογή στοιχείων.

Τρισάγιο για τους δύο νεκρούς

Αφήνοντας κεριά και λουλούδια στο σημείο όπου έπεσαν νεκροί οι δύο νεαροί, μέλη της Χρυσής Αυγής παρουσία σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της οργάνωσης τέλεσαν στις 7 το απόγευμα τρισάγιο.



Πηγή: in.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *