Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Τα Λουτρά Πόζαρ στην 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη (pics)

Για 3η συνεχή χρονιά η επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ Αλμωπίας συμμετείχε στην 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2013 (Θεσσαλονίκη 21-24 Νοεμβρίου).

Με τη συμμετοχή αυτή, προβλήθηκαν για μία ακόμη φορά τα Λουτρά Πόζαρ, η απαράμιλλη ομορφιά της φύσης και η παράδοση της Αλμωπίας, που αποτελούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας. Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας, που ήταν ειδικά διαμορφωμένο ώστε να παραπέμπει στη φυσική ομορφιά της περιοχής, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της επιχείρησης και για πλήθος άλλων ιδιωτικών επιχειρήσεων (καταλυμάτων, κέντρων εστίασης, κ.τ.λ.) καθώς και για τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

Επιπλέον, με διαφημιστικά φυλλάδια, χρήση του διαδικτύου και πολυμέσων (εικόνας, μουσικής, κ.τ.λ.) καθώς και χορού, αφού συμμετείχαν τοπικά χορευτικά συγκροτήματα, ήρθαν, οι επισκέπτες, σε επαφή και με το πολιτισμικό πλούτο της Αλμωπίας. Με τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα για την προσέλκυση πελατών, κυρίως του εξωτερικού «hosted buyers», πραγματοποιήθηκαν σημαντικές συναντήσεις με επαγγελματίες του τουρισμού (τουριστικοί πράκτορες, τουριστικά γραφεία, tour operators κ.λπ) που δημιουργούν νέες προοπτικές για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Το περίπτερο επισκέφθηκε πλήθος κόσμου και πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών συμμετείχε στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για δωρεάν τριήμερο στα Λουτρά Πόζαρ και εξίσου μεγάλος αριθμός επισκεπτών συμπλήρωσε το ειδικό φυλλάδιο - πακέτο προσφοράς - που είχε δημιουργηθεί σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της περιοχής, στους οποίους δόθηκε η δυνατότητα, όπως προαναφέραμε, να προβληθούν μέσω του περιπτέρου μας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης δόθηκε η δυνατότητα στους επισκέπτες του περιπτέρου να ενημερωθούν για το πιλοτικό πρόγραμμα online κράτησης prive Πισίνας.

Η συμμετοχή των Λουτρών Πόζαρ στην 29η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2013 στέφθηκε με επιτυχία και απέσπασε βραβείο καλύτερης δημιουργίας για ολοκληρωμένη, λειτουργική και αισθητικά άψογη οργάνωση του περιπτέρου.

Οι προσπάθειες, ενέργειες και δράσεις για την προβολή και ανάδειξη των Λουτρών Πόζαρ και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αλμωπίας με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή μας, συνεχίζονται.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *