Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Στα 52 της η Καίτη Γαρμπή πετάει όλα της τα ρούχα και εμφανίζεται γυμνή στο ντους (vid)

Δεν τραγουδάει στη ... ντουζιέρα, απλά εμφανίζεται γυμνή για τις ανάγκες του νέου της βιντεο κλιπ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, αποδεικνύει την καλλιτεχνική και γυναικεία κλάση της καθώς κατάφερε να προκαλέσει ξανά το ενδιαφέρον του κοινού.

Ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες της Βίκυς Βελλοπούλου, η 52χρονη καλλιτέχνιδα οπτικοποίησε το τραγούδι «Ανεμοδαρμένα Υψη», στο οποίο την βλέπουμε να πετάει μακριά τα ρούχα της και να απολαμβάνει γυμνή το ντους, αλλά και στην αγκαλιά ενός γυμνού σέξι νεαρού.

Πάντως μέσα σε ένα μόλις 24ωρο από την κυκλοφορία του, το audio video μετρά πάνω από 24.500 views στο Youtube, ενώ έγινε no1 στο ελληνικό iTunes αμέσως μόλις καταχωρήθηκε.





Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *