Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 30/11 τα Ζώδια!

Θέλεις να αγαπηθείς; Τότε μην αφήσεις την καρδιά σου να ξεφύγει από το μονοπάτι της. Να παρεκκλίνεις από αυτό που είσαι τώρα.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η αναποφασιστικότητά σας θα δέσει και με τις έγνοιες που σας πιάνουν και μερικές φορές δεν δράτε καθόλου. Ό, τι αφορά σε κάτι που έχει γίνει και θα πρέπει να το συντηρήσετε σας τρομάζει γιατί μερικοί ίσως δεν ξέρετε τον τρόπο.
Ερωτικά: Ίσως να υπάρχει ένα απωθημένο μέσα σας το οποίο πιθανόν αντί να βγει να παραμένει με τις πόρτες κλειστές. Αν σχετίζεστε με ένα πρόσωπο που δεν έχει πάρει θέση ξεκάθαρη αυτό το ηφαίστειο θα εκραγεί και θα κάνει και θόρυβο.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να κρατήσετε μια σταθερή πολιτική ακόμα και συμπεριφορά σαν γέροι για να κάνετε σοφές κινήσεις και βαθιά ουσιαστικές. Είναι σίγουρο ότι δεν σας αντιπροσωπεύει αλλά δεν γίνεται αλλιώς.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υποτιμάτε κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορείτε να τα εφαρμόσετε. Είναι πιο γόνιμο αντί να τα περιφρονείτε να δοκιμάζετε. Είναι μια περίοδος γνώσης, μάθησης και ταξιδιών, οπότε μην κλείνετε τις πόρτες από πείσμα στην συντήρηση και στο κλειστό μυαλό.
Ερωτικά: Η ανταγωνιστικότητα και γενικά ένα βαθύ ερωτικό πρόβλημα που βγαίνει, ίσως να σας κάνει κάπως ελεγκτικούς αλλά και εξαρτημένους. Η σχέση με έναν Σκορπιό είναι πολύ δυνατή αλλά μπορεί να έχετε διάφορες κρίσεις και πρόβλημα στην επικοινωνία τουλάχιστον για σήμερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να εξασφαλίσετε κάποια πράγματα μέσω κάποιων συνεργατών. Ίσως να μην συμφωνείτε με τον τρόπο λειτουργίας και να νιώθετε ριγμένοι. Περιμένετε και μην βγάλετε συμπεράσματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είστε κατά κάποιον τρόπο παραδομένοι σε σκέψεις που πιθανόν να επιβαρύνουν τον ψυχισμό σας. Να προτιμήσετε να βγείτε έξω και να μοιραστείτε με φίλους το πρόβλημά σας παρά να παραμείνετε ανενεργοί.
Ερωτικά: Δεν εκδηλώνετε εύκολα τα συναισθήματά σας και ο λόγος είναι ότι φοβόσαστε πιθανόν να μην γίνουν λάθη. Το πάθος που μπορεί να νιώθετε για ένα Σκορπιό δεν σταματάει και πολύ εύκολα. Με τον Ιχθύ τα βρίσκετε καλύτερα..
Καριέρα & Οικονομικά: Παραμένετε κατά κάποιο τρόπο στάσιμοι γιατί αναγκαστικά μπορεί να έχετε κολλήσει σε κάποιες διαδικασίες οι οποίες ίσως να είναι χρονοβόρες και κουραστικές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Είστε πολύ πληθωρικοί σε συναισθηματικά θέματα και για αυτό θα βιώσετε έντονα κάποιες εμπειρίες. Κυρίως θα είστε πολύ εκδηλωτικοί και μπορεί να γυρίσετε σε κάποιες αναμνήσεις οι οποίες θα σας αναστατώσουν.
Ερωτικά: Είστε πολύ αισθησιακοί και εκδηλώνετε έντονα τα βαθιά σας συναισθήματα κυρίως σε ένα πρόσωπο που μπορεί να έχει γυρίσει από το παρελθόν. Αν σχετίζεστε με Σκορπιό πιθανόν να έχετε πολύ επιλεκτική επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Σαν ενδιαφέρουν υπερβολικά τα οικονομικά θέματα και ψάχνετε να βρείτε κάποιους τρόπους που θα σας πηγαίνουν και θα σας κάνουν να βγείτε από το αδιέξοδο.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Είστε στην κόψη του ξυραφιού από την άποψη ότι πιέζεστε αρκετά και δεν έχετε την ευκαιρία να ξεκόψετε από κάποια πράγματα που υπάρχουν μέσα σας και με το παραμικρό σας ενοχλούν. Πιθανόν να παραμείνετε στο σπίτι σας ή σε έναν χώρο που θα είστε με πρόσωπα που θα πάρετε μια γνώση ίσως σε θέματα μάρκετινγκ ή ασφαλιστικά.
Ερωτικά: Θα βγάλετε το πάθος και τα εσώψυχά σας γιατί νιώθετε μια πίεση να σας σπρώχνει να λειτουργήσετε πολύ αισθησιακά και πιθανόν και έντονα σεξουαλικά. Καλό θα ήταν τα παράπονά σας να τα κάνετε άλλη ημέρα γιατί θα τα δείτε όλα ελαφρώς παραποιημένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ενδιαφέρον σας είναι έντονο για τα οικονομικά σας και με την παρέα που μπορεί να βγείτε θα μιλήσετε για τέτοια θέματα ή ακόμα και για λογαριασμούς που σας απασχολούν και σας έχουν πέσει βαριά όσο αφορά στο σπίτι σας ή ένα ακίνητο.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναζητάτε μέσα σας να κρατήσετε κάποια πράγματα για σας και να μην τα μοιράσετε από εδώ και από εκεί. Κάτι που θέλετε να γράψετε για να βγάλετε τα εσώψυχα σας πιθανόν να βοηθάει κι ίσως στο τέλος να μην το αποκαλύψετε.
Ερωτικά: Παρόλο που δείχνετε επικοινωνιακοί κρατάτε τα χαρτιά σας κλειστά και αυτό σας δημιουργεί μια ένταση συναισθηματική η οποία σας κάνει και δείχνετε ότι έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν να είναι Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Εσείς αληθινά κάνετε ό, τι μπορείτε και κυρίως οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του τρίτου δεκαημέρου. Χωρίς φόβο και πάθος θα παραδεχτείτε ότι εσείς κάνετε το καλύτερο για σας αλλά είναι μερικές φορές και θέμα συγκυριών. Η υπογραφή ενός σοβαρού χαρτιού σίγουρα σας απασχολεί αλλά τελικά σας ευνοεί.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχετε κάποιες αναστολές ή φοβίες που μερικές φορές όταν τις εκφράζετε τελικά φαίνεστε είτε δεσποτικοί, είτε ότι σας είναι δύσκολο να τα βρείτε με το περιβάλλον σας.
Ερωτικά: Η συνταγή των σχέσεων αυτές τις ημέρες σας ξεφεύγει γιατί έχετε βρεθεί σε συνθήκες που δεν εκφράζουν καθόλου το μέσα σας. Παρόλα αυτά εσείς προσπαθείτε και κυρίως με τον Καρκίνο που έχετε σημαντικές αντιθέσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε δεν θέλετε θα ασχοληθείτε με τα χρήματά σας και με ποιο τρόπο θα εισπράξετε αυτά που περιμένετε από κάποια άτομα που πιθανόν να σας οφείλουν από το παρελθόν.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σας αφού θα νιώσετε τα μέσα σας να ανανεώνονται και να είστε αυτοδύναμοι. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει να δείξετε τι τελικά μπορείτε να κάνετε.
Ερωτικά: Ίσως να είστε φειδωλοί στα λόγια γιατί έχετε μια εσωτερική κατάσταση η οποία δεν σας αφήνει να είστε και πολύ εκφραστικοί. Αλλά τουλάχιστον νιώθετε έντονα συναισθήματα τα οποία τα δείχνετε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μερικές φορές μετράνε οι πράξεις. Ένα μεγαλύτερο άτομο πιθανόν με τις γνώσεις του να σας συγκινήσει και ίσως να είναι ένας Ταύρος ή ακόμα και Σκορπιός.
Καριέρα & Οικονομικά: Έτσι και αλλιώς εσείς όταν είστε καλά σε ψυχικό επίπεδο όλες τις οικονομικές φοβίες και τις ανασφάλειες τις εξαφανίζετε οπότε μπορεί ακόμα και σήμερα να κάνετε επαφές και να επιλύσετε κάποια θέματα που σας απασχολούν.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μια φορά κι εσείς να μαζευτείτε στο καβούκι σας και να κάνετε αυτά που θέλετε χωρίς να είστε με πολύ κόσμο, αλλά και ούτε να μοιράζετε χωρίς στόχο την ενέργειά σας. Ίσως η συμπεριφορά ενός ατόμου να σας έχει ενοχλήσει και να σας βγει τώρα στην επιφάνεια. Πάντως ό, τι και να σκεφτείτε ή αποφασίσετε θα το κρατήσετε πολύ μυστικό γιατί νιώθετε μερικές φορές ότι δεν θέλετε να τα μοιράζεστε.
Ερωτικά: Κάπως περίεργα θα κυλήσει η ημέρα σας αφού δεν θα εκφράζεστε και πάρα πολύ με το πρόσωπο που είστε μαζί. Τουλάχιστον ξεκουραστείτε ή δώστε του να καταλάβει ότι έχετε και εσείς προσωπικό χρόνο. Η αισθαντικότητα ενός Ταύρου μπορεί να σας παρασύρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Ενώ προσπαθείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να πληρώσετε λογαριασμούς μπορεί να βγει στην επιφάνεια μια υποχρέωση που δεν την είχατε λάβει καθόλου υπόψη σας. Πάντως θα πάρετε βοήθεια για να τα βγάλετε πέρα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Είστε με κάποιους φίλους αλλά δεν μοιράζεστε μαζί τους και πολλά πράγματα. Προτιμάτε να μην είστε και πολύ ανοικτοί μαζί τους γιατί μερικούς δεν τους εμπιστεύεστε. Σε εσάς όταν χαθεί η εμπιστοσύνη κλονίζεστε πάρα πολύ.
Ερωτικά: Έχετε το πάνω χέρι αλλά μπορεί να μην το γνωρίζετε. Και όταν λέμε πάνω χέρι μην νομίζετε ότι θα επιβληθείτε σε κάτι που δεν έχετε δίκιο. Αντίθετα, μπορεί να αναγνωριστούν κάποιες προσπάθειες οι οποίες όμως δεν αφορούν μόνο στην προσωπική σας σχέση αλλά όλη την οικογένεια σας. Ίσως τελικά να εκτιμηθείτε αναλόγως και να πάρετε τα εύσημα για το πόσο συμμετέχετε σε αυτή την κατάσταση. Από την άλλη ένα Λιοντάρι μπορεί να σας κατηγορήσει για την έλλειψη πάθους ή ολιγωρία. Συγκρατηθείτε η αξία σας θα αναγνωριστεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν άτομα μέσα στο χώρο σας που θέλουν να σας υποστηρίξουν και να κερδίσετε από κοινού. Θα δείτε όμως πρώτα ξεκάθαρα τις προθέσεις τους.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Είστε ελαφρώς πιεσμένοι γιατί το παρελθόν μπορεί να ξανακτυπήσει και εσείς να φανείτε κάστρα ανοχύρωτα και δεν το θέλετε αυτό καθόλου. Η μοναδικότητά σας θα είναι το όπλο σας σε όλες τις αντίξοες συνθήκες.
Ερωτικά: Η αναφορά σε ένα πρόσωπο που ανήκει στο παρελθόν μπορεί να σας αναστατώσει γιατί πιστεύετε ότι κάτι δεν έχει πάει καλά και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε. Περιμένετε όμως γιατί κάποιος μπορεί να ξεδιπλωθεί και να κτυπήσει την καρδιά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλό είναι να μην ανακατέψετε την προσωπική σας σχέση με τα οικονομικά σας γιατί δεν θα έχετε καλό αποτέλεσμα. Και τώρα μπορεί να μην φαίνεται όμως με το παραμικρό εμπόδιο που θα βρείτε μπροστά σας θα ανατρέχετε σε αυτή την κατάσταση.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Νιώθετε αρκετά δυνατοί και κυρίως ανεξάρτητοι από διάφορες αδυναμίες που σας περιτριγυρίζουν από την επαφή σας με κάποια άτομα. Ο θυμός που είναι μαζεμένος από γεγονότα που είχαν συμβεί στο παρελθόν πιθανόν να ξεσπάσει και να ξελαφρώσετε.
Ερωτικά: Έχετε πολύ πάθος και προσπαθείτε με αυτό να σώσετε μια κατάσταση με Ταύρο ή Σκορπιό. Μερικές φορές είστε κάπως απόμακροι και αυτό μπορεί να σας κουράζει αμφότερους. Ένα μεγαλύτερο άτομο πιθανόν να είναι μια νέα γνωριμία για τους ελεύθερους.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε έναν δυναμικό απολογισμό ο οποίος τελικά σας αφήνει να κάνετε ένα βήμα παραπάνω. Έχετε μια πιθανή εύνοια που ίσως να μην την έχετε κοστολογήσει όπως πρέπει γιατί εσείς θέλετε να είναι όλα εύκολα, μασημένα και εύπεπτα.
 
 ΠΗΓΗ: astrology

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *