Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Δήμος Αλμωπίας: Ημερίδα για την αληθινή αυτοεκτίμηση

Ο Δήμος Αλμωπίας σας προσκαλεί στην ημερίδα με θέμα: «Αναπτύξτε αληθινή αυτοεκτίμηση σε κρίσιμους καιρούς», την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30 π.μ., στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας.

Στο σεμινάριο αυτό θα αναλυθούν τα χαρακτηριστικά της υψηλής αυτοεκτίμησης, οι αιτίες, που μας κρατούν δέσμιους και έχουμε χαμηλή αυτοεκτίμηση, καθώς και οι τρόποι για να εκτιμήσουμε και να αγαπήσουμε περισσότερο τον εαυτό μας.


Το σεμινάριο θα διεξάγει η ψυχολόγος Ρούμκου Τάνια, η οποία έχει εμπειρία δεκαεπτά ετών με ομιλίες και σεμινάρια γύρω από την ανθρώπινη ψυχολογία και τη διαδικασία της αυτοβελτίωσης.


Είσοδος Ελεύθερη για όλους

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *