Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Παράξενα: Μεθυσμένος κατέληξε στην κοιλιά πύθωνα (vid)

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει από το πρωί η εικόνα ενός "παραφουσκωμένου" πύθωνα ο οποίος, σύμφωνα με την ιστορία που συνοδεύει την εν λόγω φωτογραφία έφαγε έναν μεθυσμένο Ινδό (Vid)







Python drunk man alive in India από stefanelonikitelo 

Είναι η φωτογραφία που έχει προκαλέσει συζήτηση και σύγχυση σε ολόκληρο το Διαδίκτυο.

Σε αυτή μπορεί να δει κανείς έναν "παραφουσκωμένου" πύθωνα ο οποίος, σύμφωνα με την ιστορία που συνοδεύει την εν λόγω φωτογραφία έφαγε έναν μεθυσμένο Ινδό!

Πολλοί είναι ωστόσο αυτοί που λένε ότι η φωτογραφία είναι ψεύτικη και η ιστορία που ακούγεται παρατραβηγμένη.

Ο Ινδός υποτίθεται ότι ήταν τόσο μεθυσμένος που έπεσε να κοιμηθεί καταμεσής του δρόμου, έξω από ένα μαγαζί που πουλά ποτά στην επαρχία Αταπάντι. Εκεί κάπου τον εντόπισε και ο πύθωνας ο οποίος τον καταβρόχθισε.

Τον περασμένο μήνα ένα άλλος πύθωνας, στις Ή.Π.Α αυτή τη φορά, καταβρόχθισε δυο γάτες ενώ ένας δεύτερος στο Εθνικό Πάρκο Everglades κατάπιε ένα ελάφι.
 
 ΠΗΓΗ: news247

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *