Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Θ. Τζάκρη: Ο κ. Σαμαράς θα παραδώσει τον Μάιο σε μια αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας

Με άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και συγχρόνως υπεράσπιση της πολιτικής που άσκησε η κυβέρνηση του κ. Γιώργου Παπανδρέου οδηγώντας την χώρα στο μνημόνιο, δικαιολογεί την άρση της εμπιστοσύνης της προς την κυβέρνηση η διαγραφείσα από το ΠΑΣΟΚ βουλευτής Πέλλας κυρία Θοδώρα Τζάκρη.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι: "Αυτή η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από το να εξαπατά επικοινωνιακά τον ελληνικό λαό", ισχυρίζεται η κ. Τζάκρη σε άρθρο της στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και συνεχίζει λέγοντας "γι΄ αυτό και θεωρώ πως ακολουθεί πλέον την πολιτική της καμένης γης".

Σύμφωνα με την πρώην υφυπουργό, "ο κ. Σαμαράς θα παραδώσει τον Μάιο σε μια αριστερή κυβέρνηση τα κλειδιά μιας καμένης χώρας με στρογγυλεμένα νούμερα".

Η κ. Τζάκρη χαρακτηρίζει ως "πολιτική στάση" την απόφασή της να υπερψηφίσει, την περασμένη Κυριακή, την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ και, προκειμένου να δικαιολογήσει τις εις βάρος της αιχμές ότι κινήθηκε με προσωπικά κίνητρα, υποστηρίζει ότι είχε εκφράσει αντιρρήσεις στα όργανα του κόμματός της.

Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει στην προσπάθεια της να αποκρούσει την κριτική που δέχθηκε για την τωρινή διαφοροποίηση της, αφού σαν υφυπουργός στην κυβέρνηση Παπανδρέου, ψήφιζε τα μέτρα του μνημονίου.

"Παρά τα τεράστια λάθη και τις μεγάλες κοινωνικές αδικίες, δεν υπήρχε εύκολος δρόμος να αλλάξεις το 2010 μια οικονομία που βρισκόταν σε ύφεση ενώ ξόδευε 36 δισ. ευρώ περισσότερα απ΄ όσα εισέπραττε, με ένα δυσθεώρητο εμπορικό έλλειμμα και επί της ουσίας σε ξένο νόμισμα", καταλήγει η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής.



πηγή:thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *