Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Ποδηλατικές δράσεις διοργανώνονται στη Σκύδρα

Η εθελοντική κίνηση πεζοπορίας-ποδηλασίας <<ΠΕΖΗ.ΛΑΤΟΣ>> ΣΚΥΔΡΑΣ οργανώνει τις εξής δράσεις:
1.Ποδηλατάδα: από το Δημαρχείο Σκύδρας προς την Αγία Παρασκευή Πετριάς (στάση μισής ώρας) κι επιστροφή. Ημερομηνία: Κυριακή 17/11/13,ώρα εκκίνησης 11:00.



2.Ποδηλατάδα: από το Δημαρχείο Σκύδρας προς το Σανδάλι (στάση μισής ώρας) κι επιστροφή. Ημερομηνία: Κυριακή 24/11/13,ώρα εκκίνησης 11:00.


Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε με σεβασμό, βέβαια, στο πνεύμα της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της θεμιτής συμπεριφοράς και με την προϋπόθεση ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της ασφάλειάς του και των ατόμων που ενδεχομένως συνοδεύει , π.χ. παιδιών.


Θ΄ακολουθήσουν κι άλλες δράσεις που θα δημοσιοποιηθούν εγκαίρως. Για ενημέρωση, κατάθεση ιδεών και προτάσεων στο τηλέφωνο 2381351802 (Δημήτρης Αλεξανδρίδης).


Εμπρός, λοιπόν, ας ξεκινήσουμε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *