Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Νέα δημοσκόπηση παρόμοια αποτελέσματα - Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με 0,9% έναντι της ΝΔ στη δημοσκόπηση της MRB

Στο 0,9% είναι το ποσοστό με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου στη νέα εξαμηνιαία δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του ενημερωτικού ιστότοπου Real.gr. Οι τάσεις των ψηφοφόρων αφορούν το διάστημα 2 έως 11 Δεκεμβρίου και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής: 
ΣΥΡΙΖΑ 21,9%
Ν.Δ. 21%
Χρυσή Αυγή 8,9%
ΚΚΕ 5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,8%
ΠΑΣΟΚ 4,7%
Δημοκρατική Αριστερά 3,1%
Οικολόγοι Πράσινοι 1,5%
Άλλο κόμμα 4,3%
Αδιευκρίνιστη Ψήφος 24,8%

Στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές (αν αυτές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακή) ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί το προβάδισμα με τη διαφορά να αυξάνεται οριακά στο συν 1,2%.

ΣΥΡΙΖΑ 22%
ΝΔ 20,8%
Χρυσή Αυγή 9,1%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,5%
ΚΚΕ 5,1%
ΠΑΣΟΚ 4,9%
Δημοκρατική Αριστερά 3,2%
Οικολόγοι Πράσινοι 2,4%
Άλλο Κόμμα 3,2%
Αδιευκρίνιστης Ψήφου 23,8%

Εν τω μεταξύ στην πρώτη πεντάδα με τα δημοφιλέστερα πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται ο Μανώλης Γλέζος, η Λιάνα Κανέλλη, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Νικήτας Κακλαμάνης.



Πηγη: Athens Voice

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *