Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Νέα Δημοσκόπηση: Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ με 2,5% ποσοστιαίες μονάδες

Ανοίγει την «ψαλίδα» ο ΣΥΡΙΖΑ με την Νέα Δημοκρατία, καθώς σε δημοσκόπηση της Pulse εμφανίζεται να προηγείται με ποσοστό 2,5%, την ίδια στιγμή που η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει διψήφιο ποσοστό και είναι σταθερά τρίτη. Οριακά εντός Βουλής η ΔΗΜΑΡ.

Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του bankingnews.gr τα αποτέλεσματα στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή είναι:

ΣΥΡΙΖΑ 25%
ΝΔ 22,5%
Χρυσή Αυγή 13,5%
ΠΑΣΟΚ 7,5%
ΚΚΕ 6,5%
ΑΝΕΛ 4,5%
ΔΗΜΑΡ 3%


Σε προηγούμενη έρευνα που είχε γίνει στις 12 Νοεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωνε 24,5%, η ΝΔ 24% και η Χρυσή Αυγή 11,5%. Οι αναποφάσιστοι αγγίζουν το 11% από το 10% που συγκέντρωναν στις 12 Νοεμβρίου.

Παράλληλα, το 56% εκτιμά ότι το 2014 η οικονομική κατάσταση θα είναι χειρότερη, το 32% μια από τα ίδια και μόλις το 10% καλύτερη, ενώ στο ερώτημα ποιος μπορεί να διαπραγματευτεί καλύτερα με την Τρόικα το 48% απάντησε κανένας, το 24% συγκεντρώνει ο Αντώνης Σαμαράς και 21% ο Αλέξης Τσίπρας. 
 
 
ΠΗΓΗ: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *