Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ανέκδοτο: Δύο φίλοι βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα...

Δύο φίλοι βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα. Ο ένας έχει ένα κανίς και ο άλλος ένα μικροσκοπικό τσιουάουα. Κάποια στιγμή λέει ο ένας στον άλλο:
-Δεν πάμε σε εκείνο το εστιατόριο απέναντι να τσιμπήσουμε κάτι; –Δεν θα μας αφήσουν να μπούμε με τα σκυλιά, απαντάει ο δεύτερος... -Μη σε νοιάζει ακολούθησε με και κάνε ότι κάνω Φοράει λοιπόν μαύρα γυαλιά και πάει στο εστιατόριο. -Απαγορεύονται τα σκυλιά...του λέει ο σερβιτόρος -Μα είμαι τυφλός και αυτό είναι οδηγός-σκυλί –Έχεις σκυλάκι κανίς για οδηγό; -Βέβαια το χρησιμοποιούν πολύ τώρα τελευταία -Τέλος πάντων, πέρασε... Βάζει και ο δεύτερος φίλος μαύρα γυαλιά και πλησιάζει στο εστιατόριο 
-Απαγορεύονται τα σκυλιά... λέει και σε αυτόν ο σερβιτόρος -Μα είμαι τυφλός και αυτό είναι οδηγός-σκυλί -Θα με τρελάνεις ρε φίλε? Τσιουάουα οδηγός γίνεται; -Σοβαρολογείς, τσιουάουα μου δώσανε;;;!

http://www.ialmopia.gr/search/label/%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%99%CE%91

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *