Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Kεραυνός Άσπρου - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 84-70 (pics & vid)

Πρόσπαθησε ο ελλειπέστατος ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του 2ου Άσπρου, ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε.

Από την αρχή του ματς ο ΠΑΟΚ κυνηγούσε το σκορ αλλά η διαφορά στο 1ο ημίχρονο ήταν πάντα σε μονοψήφιους αριθμούς. Kκαλός επιθετικά και με τον Τριανταφύλλου να πετυχαίνει τους 23 απο τους 38 πόντους στο 1ο ημίχρονο η διαφορά έκλεισε στους 9 (47-38). Στο 3ο δεκάλεπτο ο Δικέφαλος έπαιξε καλή άμυνα και έφερε το ματς στα ίσια με τη διαφορά να φτάνει στο καλάθι(54-52) αλλά ως εκεί καθώς μερικά χαμένα ριμπάουντ, εκνευρισμός και μια τεχνική ποινή που είχε ως συνέπεια να δεχθεί η ομάδα 7 σερί πόντους δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Για άλλο ένα ματς ο Τριανταφύλλου ήταν ασταμάτητος επιθετικά με 39 πόντους. Επόμενο και τελευταίο ματς για το 2013 το Σάββατο στην Αριδαία με τον Βουκεφάλα Πέλλας.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 1o (24-15) 2o (47-38) 3o (61-55) 4o (84-70)

AΣΠΡΟ : ΠΟΖΑΡΛΗΣ 6, ΠΑΣΧΩΝΗΣ 5, ΤΣΕΧΕΛΙΔΗΣ 10, ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ 6, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ 27, ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ 17, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ 5, ΑΜΠΑΡΗΣ 5

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ΠΕΙΟΣ 7, ΛΙΟΥΓΚΑΣ 12 , ΑΒΡΑΑΜ 9, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 39, ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ 5

Δείτε εικόνες από το παιχνίδι:
 
 

Δείτε το βίντεο του αγώνα:


 


https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts

ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *