Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Απίστευτα χοντρή φάρσα που κόβει το αίμα έστησε εκπομπή στη Βραζιλία για την προώθηση της ταινίας «Η κατάρα του Τσάκι» (vid)

Δεν είναι καθόλου αστείο αυτό που ακολουθεί. Το ψυχολογικό σοκ που υφίστανται οι ανυποψίαστοι περαστικοί είναι τέτοιο που θα μπορούσε κάλλιστα να οδηγήσει καρδιοπαθή στην
εντατική.

Ο λόγος για τη φάρσα-ψυχολογικό μαρτύριο που έστησε το συνεργείο γνωστής εκπομπής της βραζιλιάνικης τηλεόρασης, της Silvio Santos Program, με την άδεια των Universal Studios, δηλαδή της εταιρείας παραγωγής των ταινιών Τσάκι, της γνωστής σατανικής κούκλας που δεν λέει να πάει στον αγύριστο...

Στόχος της φάρσας η προώθηση της ταινίας «Η κατάρα του Τσάκι», μία διαφημιστική τακτική που ακολουθήθηκε και στην περίπτωση της άλλης ταινίας τρόμου, ριμέικ της διαβόητης «Κάρι».

Ακολουθούν το βίντεο της φάρσας καθώς και το τρέιλερ της ταινίας με ελληνικούς υπότιτλους: 











Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *