Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ρατσιστικό παραλήρημα Βαρβιτσιώτη για τους 12 νεκρούς στο Φαρμακονήσι

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Μετά τη συγκάλυψη της Βουλής στην υπόθεση κακουργηματικής απιστίας στο Δήμο Γλυφάδας, ήρθε και το ρατσιστικό παραλήρημα από το Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι.

Σε ένα κρεσέντο ρατσιστικού παραληρήματος με δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ. Βαρβιτσιώτης, καταλόγισε στον επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νιλς Μουίζνιεκς, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθεια «να προκαλέσουν πολιτικό θέμα στην Ελλάδα».

Μάλιστα έκανε λόγο και για «αντικείμενο χαζής εκμετάλλευσης» και κατέληξε ότι «κανείς δεν θέλει να ανοίξουμε τις πύλες» για τους μετανάστες.

«Ο Μουίζνιεκς και διάφοροι άλλοι θέλουν να προκαλέσουν πολιτικό θέμα στην Ελλάδα. Κανένας ούτε από το ΠΑΣΟΚ ούτε από το ΣΥΡΙΖΑ έχει έρθει για να ενημερωθεί», δήλωσε ο κ. Βαρβιτσιώτη.

Προφανώς ο κ Βερβιτσιώτης ξεχνά ότι 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Εκτός και αν δεν τον ενδιαφέρει επειδή οι άνθρωποι αυτοί ήταν μετανάστες. Ο ίδιος όταν εκφράζει τέτοιες απόψεις θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός. Όπως το ίδιο προσεκτικός θα έπρεπε να είναι και με τις αποφάσεις που υπογράφει κατά καιρούς με τις οποίες ζημίωσε το δημόσιο.


πηγή:koutipandoras.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *