Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ευρωψήφος : Μέχρι 28 Μαρτίου οι αιτήσεις για τους Έλληνες των χωρών μελών της Ε.Ε.

Προθεσμία έως τις 28 Μαρτίου έχουν για να υποβάλουν αίτηση όσοι Έλληνες διαμένουν μόνιμα σε άλλες χώρες της Ε.Ε. ή θα βρίσκονται σε αυτές κατά την ημέρα διενέργειας των ευρωεκλογών και επιθυμούν να ψηφίσουν από εκεί για τους Έλληνες ευρωβουλευτές. 


Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ειδική αίτηση - δήλωση που βρίσκεται στον διαδικτυακό τόπο του υπουργείου (www.ypes.gr) και να την καταθέσουν στις οικείες ελληνικές πρεσβευτικές ή προξενικές Αρχές.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι Ευρωεκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 25 Μαΐου 2014, μαζί με τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.









ΠΗΓΗ: pinnokio.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *