Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Θρήνος στη Θεσσαλονίκη -Τρεις νεκροί από πυρκαγιά σε διαμέρισμα -Ανάμεσά τους ένα παιδάκι 1,5 ετών

Τρεις νεκροί, ανάμεσα τους ένα παιδί 1,5 ετών, και δύο τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός από πυρκαγιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 5ου ορόφου σε πολυκατοικία, στην οδό Τραπεζούντος 5 στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης.


Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ νεκροί είναι ο παππούς, η γιαγιά και το μικρό εγγονάκι τους. Παράλληλα οι πυροσβέστες απεγκλώβησαν έναν 18χρονο, ο οποίος φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 85% του σώματός του και ένα 10χρονο αγόρι. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο 18χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος με αρκετά σοβαρά εγκαύματα. Μάλιστα, εξετάζεται το ενδεχόμενο να μεταφερθεί στη Μονάδα Εγκαυμάτων του νοσοκομείου Παπανικολάου. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Γεώργιο Χριστόπουλο, το 10χρονο αγόρι έχει υποστεί λιγότερα εγκαύματα, ενώ δεν διατρέχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Η κατάσβεση της πυρκαγιάς έχει ολοκληρωθεί. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι παραδόθηκε στις φλόγες από σκόπιμη ενέργεια και όχι κατά λάθος.




Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *