Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ολες οι επίσημες αργίες του 2014 -Τα... τριήμερα της φετινής χρονιάς

Τα Χριστούγεννα είναι παρελθόν, ο νέος χρόνος ήρθε, τα Θεοφάνεια θα είναι σε λίγο θα μας αποχαιρετήσουν, εμπρός λοιπόν για την επόμενη αργία; Πότε πέφτουν το 2014, οι επίσημες αργίες; Ιδού
ένας ασφαλής οδηγός για να προγραμματίσουμε έγκαιρα τα ταξίδια και τις διακοπές μας.

Η αμέσως επόμενη αργία, μετά από αυτές των Χριστουγέννων, άρα και η πρώτη του χρόνου είναι η Καθαρά Δευτέρα, στις 3 Μαρτίου.

Τον ίδιο μήνα έχουμε, βεβαίως, τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου που πέφτει Τρίτη, άρα δεν υπάρχει δυνατότητα «τριήμερης» ξεκούρασης.

Στη συνέχεια έχουμε το Πάσχα που φέτος πέφτει στις 20 Απριλίου (άρα το... καθισιό ξεκινάει από την Μ. Παρασκευή στις 18 Απριλίου και φτάνει έως τη Δευτέρα του Πάσχα στις 21 Απριλίου).

Η Πρωτομαγιά πέφτει Πέμπτη, ενώ το Αγίου Πνεύματος είναι ότι πρέπει για μια μίνι απόδραση από την καθημερινότητα της δουλειάς (7-9 Ιουνίου).

Δυνατότητα τριημέρου υπάρχει και τον Δεκαπενταύγουστο καθώς πέφτει Παρασκευή, ενώ η 28η Οκτωβρίου πέφτει Τρίτη.
Ευτυχείς θα είναι οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και οι μαθητές καθώς ο εορτασμός για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, 17 Νοέμβρη, πέφτει Δεύτερα.

Τέλος τα Χριστούγεννα του 2014 είναι Πέμπτη (με Παρασκευή αργία, εκτός από τα εμπορικά καταστήματα βέβαια) και Πρωτοχρονιά επίσης Πέμπτη.



Πηγή: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *