Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ - Ισχυροί άνεμοι και καταιγίδες

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, την ημέρα των Θεοφανίων αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές σε Ιόνιο, δυτική Στερεά, στη δυτική και νότια Πελοπόννησο και στην Ήπειρο.

Από το μεσημέρι, τα έντονα φαινόμενα, βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και πιθανόν στην ανατολική Στερεά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από τις απογευματινές ώρες και από τα βορειοδυτικά.

Στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι ενώ στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.




Πηγη: Athens Voice

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *