Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Είδη πρώτης ανάγκης πρόσφεραν οι ΠΑΟΚτσήδες της Βέροιας

Τρόφιμα, είδη ρουχισμού και συνεργασία για την προμήθεια οικιακού εξοπλισμού ο οποίος θα αποδοθεί κατευθείαν σε άπορους συμπολίτες μας, προσέφερε  ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Βέροιας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.
 

Με ανακοίνωσή του στον Τύπο, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας ευχαρίστησε για την ευγενική προσφορά του συνδέσμου,τονίζοντας πως "η πράξη τους είναι άξια συγχαρητηρίων κι αναδεικνύει την καρδιά και το φιλότιμο του Παοκτσή φίλαθλου με κοινωνική ευαισθησία στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Σας ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία".
inveria.gr


Seleo.gr News

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *