Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τσίπρας: «Κάθαρση και τιμωρία -Οποιος έκλεψε δημόσιο χρήμα να το επιστρέψει»

Τσίπρας: «Κάθαρση και τιμωρία -Οποιος έκλεψε δημόσιο χρήμα να το επιστρέψει»Την εισαγγελέα κατά της διαφθοράς κυρία Ελένη Ράικου επισκέφθηκε το μεσημέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τους βουλευτές Ζωή Κωνσταντοπούλου και Σταύρο Κοντονή.

Μετά τη συνάντησή του με την κυρία Ράικου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε: «Όποιος έκλεψε δημόσιο χρήμα να το επιστρέψει. Η προσπάθεια των εισαγγελέων είναι προσπάθεια εξυγίανσης του δημόσιου βίου». Και παράλληλα πρόσθεσε «δεν ξέρω αν μπορούν όλοι να τα επιστρέψουν, αλλά θα έρθει κάθαρση και τιμωρία».

Στη συνάντηση ήταν όλοι οι εισαγγελείς που διερευνούν τις υποθέσεις αυτές: Πόπη Παπανδρέου, Αντώνης Ελευθεριάνος και Ι. Σέβης, καθώς και ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Μανώλης Ρασσιδάκης. Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το Συμβούλιο της Επικρατείας.



πηγή:iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *