Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

Πήρε 10.000 δολάρια από την ΕΡΤ για δύο μήνες μετεκπαίδευσης και για «ευχαριστώ» την έκλεισε (δείτε το ντοκουμέντο)

ΚεδίκογλουΠερίπου 10.000 δολάρια για λιγότερους από δύο μήνες στοίχισε το 1995 στην ΕΡΤ, δηλαδή στους έλληνες φορολογούμενους, η…μετεκπαίδευση του σημερινού κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου στο CNN, το οποίο εδρεύει στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Για το διάστημα από 23 Οκτωβρίου έως 18 Δεκεμβρίου 1995 χορηγήθηκαν στον κ. Κεδίκογλου 3.990 δολάρια ως αποζημίωση κι άλλα 5.600 δολάρια για 56 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο β’ κατηγορίας.

Το «τουριστικό» πακέτο, μάλιστα, είχε αναλάβει το ταξιδιωτικό γραφείο «TRAVEL PLAN» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη. Είναι, επίσης, αξιοσημείωτο ότι στη σχετική απόφαση δεν ορίζεται για τον κ. Κεδίκογλου χρονική δέσμευση απόσβεσης της μετεκπαίδευσης, δηλαδή υποχρεωτικής παραμονής στην ΕΡΤ μετά από αυτή, όπως συνέβαινε με άλλους μετεκπαιδευόμενους. Ποιος ξέρει, ίσως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να έμαθε τα μυστικά της…μονταζιέρας στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Το «ευχαριστώ» του, εξάλλου, στην ΕΡΤ ήταν να ανακοινώσει το κλείσιμό της τον περασμένο Ιούνιο…

Δείτε το ντοκουμέντο:
πηγή:koutipandoras.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *