Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Βουκεφάλας Πέλλας - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 85-75

Την ήττα γνώρισε στο τελευταίο ματς της χρονιάς ο ΠΑΟΚ χάνοντας στο κλειστό του Δυτικού τερματίζοντας έτσι στην 5η θέση.



Για ακόμα ένα ματς ο Δικέφαλος ξεκίνησε χαλαρά και χωρίς συγκέντρωση στην αμύνα χάνοντας και πολλά αμυντικά ριμπάουντ, αφήνοντας τους παίκτες του Βουκεφάλα να σκοράρουν με κάθε τρόπο,κλείνοντας το 1ο ημίχρονο 1 πόντο μπροστά στο σκορ.Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ έκανε τη λάθος επιλογή με τη χρησιμοποίηση ζώνης στην άμυνα κάτι που έφερε την ομάδα της Πέλλας σε ακόμα πιο εύκολη θέση όσο αφορά το σκοράρισμα,με τους 30 πόντους παθητικό να συνιστούν το χειρότερο ρεκόρ σε ένα δεκάλεπτο για την ομάδα της Αριδαίας,με τη διαφορά να φέυγει σε διψήφιους αριθμούς.Παρόλα αυτά η ευστοχία των ασπρόμαυρων στα σουτ τριών πόντων(11 συνολικά) κράτησε την ομάδα κοντά στο σκορ ενώ λίγο πριν το τέλος κόντεψε και στους 6 πόντους αλλά κάποια εύκολα λάθη δεν επέτρεψαν να γίνει η ολική ανατροπή.Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το πρωτάθλημα με μόλις 5 νίκες σε 14 ματς,σίγουρα μπορούσε να έχει 1-2 παραπάνω αλλά αυτό δεν απογοητεύει κανέναν στην ομάδα που αναμένεται ακόμα πιο δυνατή τη νέα χρονιά.


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 1o (16-16) 2o (34-33) 3o (64-55) 4o (85-75)

ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ  : KΥΠΡΑΙΟΣ  2, ΦΛΩΡΟΣ  2, ΤΣΑΦΑΣ  9(3), ΚΕΧΑΓΙΑΣ  23, ΦΛΩΡΟΣ  Δ. , ΚΟΛΟΒΟΣ  6, ΑΡΧΟΝΤΑΣ  15, ΓΚΑΝΤΣΙΔΗΣ  4, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ  4, ΣΑΜΑΡΑΣ  13(1)

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : TΣΙΜΑΣ 2,ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ , ΛΙΟΥΓΚΑΣ  26(5), ΣΕΡΑΦΕΙΜ  4, ΔΕΛΟΓΛΟΥ  11(1), ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ  30(5), ΟΥΡΤΖΑΝΗΣ, ΒΑΡΔΑΡΗΣ  2



https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *