Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Με πρόσκληση στον Τζιτζικώστα ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο '' Ξανθός ''

«Ο κ. Τζιτζικώστας, αν πράγματι θέλει να είναι υπό τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας, από αύριο θα έχουμε τη συστράτευση» είπε ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης, από τις Σέρρες όπου ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία.

Εκεί βρέθηκε παράλληλα και ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος δήλωσε ότι ο συνδυασμός του είναι «μακριά από κόμματα και τέτοιου είδους αγκυλώσεις».

Ο κ. Ιωαννίδης επισκέφθηκε το σπίτι και την ιδιαίτερη πατρίδα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την Πρώτη Σερρών, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε σύσκεψη με στελέχη της ΝΔ στις Σέρρες και κυβερνητικούς βουλευτές του νομού.

«Η ΝΔ στήριξε την υποψηφιότητά μου για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και επειδή η παράταξη αυτή έγινε από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή, για αυτό θεώρησα ότι το βασικότερο πράγμα για μένα, κομματικά, είναι να ξεκινήσω από εκεί που είναι ο τόπος του Κωνσταντίνου Καραμανλή που βοήθησε τον τόπο, τα μέγιστα, όσο δε βοήθησε ποτέ κανένας άλλος βάζοντας σαν πρώτο σκοπό το καλό της πατρίδας» είπε στις δηλώσεις του ο κ. Ιωαννίδης.







ΠΗΓΗ: protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *