Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Είμαι οροθετικός» (pic)

Γρηγόρης Βαλλιανάτος: «Είμαι οροθετικός» (pic)Μέσα από το Facebook, ο γνωστός ακτιβιστής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έκανε γνωστό ότι είναι φορέας του ιού του AIDS.

Ο γνωστός ακτιβιστής, πρόεδρος της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, με δήλωσή του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αποκάλυψε ότι είναι οροθετικός.

Η είδηση έσκασε σαν «βόμβα», με αποτέλεσμα κάποιοι να την σχολιάσουν θετικά, υπήρχαν όμως και τα αρνητικά - καυστικά σχόλια. 

«Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!! Οπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!» έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Βαλλιανάτος.






Πηγή: protothema.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *