Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΟΚ Αλμωπίας - Κεραυνός Άσπρου 52 - 68 (pics & vids)

Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας χθες το απόγευμα και γνώρισε την ήττα από τον Κεραυνό Άσπρου με 52 - 68 στο παγωμένο ΔΑΚ Αριδαίας. Αυτό ήταν και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.


Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο ΠΑΟΚ προτίμησε να απειλήσει από μακριά, με τα περισσότερα σουτ να βρίσκουν σίδερο, αλλά χάρη στα επιθετικά ριμπάουντ των Βαρδάρη και Εμμανουηλίδη, κατάφερε να ανανεώσει πολλές από τις επιθέσεις του. Στον αντίποδα, ο Κεραυνός προτίμησε να χτυπήσει με πολλές διεισδύσεις από τους Αθανασιάδη και Περπερίδη, η επιτυχία των οποίων έβαλε την ομάδα από το Άσπρο σε θέση οδηγού από το πρώτο δεκάλεπτο.



Στη δεύτερη περίοδο, ο ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις από την περιφέρεια, και με κύριους εκφραστές τους Λιούγκα (3 σερί τρίποντα στις αρχές του δεκαλέπτου) και Σεραφείμ, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Ένα ξέσπασμα όμως του Κεραυνού έφερε νέα ανατροπή, με το ημίχρονο να λήγει 26 - 35 υπέρ των φιλοξενούμενων. Σε αυτό βοήθησε και το γρήγορο φόρτωμα με φάουλ του power forward/center Πέιου, που στέρησε στον ΠΑΟΚ μια επιπλέον απειλή κάτω από το καλάθι.



Το τρίτο δεκάλεπτο δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική. Οι παίκτες του Κεραυνού μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν το ματς, και με σερί 2 - 15 ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 28 - 50, στο 28ο λεπτό. Με την απουσία του πρώτου σκόρερ Τριανταφύλλου, λόγω τραυματισμού, να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, ο παραδοσιακά δυνατός στην επιστροφή από την ανάπαυλα του ημιχρόνου ΠΑΟΚ, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στο σκορ, και μοιραία η διαφορά έμεινε στα επίπεδα του +20 (35 - 55).



Η τελευταία περίοδος είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Τις λίγες φορές που ο ΠΑΟΚ, με κύριο εκτελεστή τον πολύ καλό χτες Σεραφείμ, προσπαθούσε να πλησιάσει, αναλάμβανε δράση ο παλιός παίχτης του ΦΟΑ Αθανασιάδης (35 π.), που σε γνώριμα γι' αυτόν λημέρια οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 52 - 68.



Με αυτή την ήττα, ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας έχει ρεκόρ 5 - 8, έναντι του πρωτοπόρου Κεραυνού που ανέβηκε στο 11 - 2.


Το τελευταίο ματς της χρονιάς για την ομάδα της Αλμωπίας θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ., στην έδρα του Βουκεφάλα στο Δυτικό Πέλλας.



Τα δεκάλεπτα : 12-18 , 26-35 , 35-55 , 52-68

ΠΑΟΚ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : Πέιος 4, Εμμανουηλίδης 2, Λιούγκας 18 (4), Μπαξαδάκης 2, Σεραφείμ 18 (2), Δελόγλου 6, Ουρτζάνης , Βαρδάρης 2


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ : Πασχώνης 1, Κοκκινίδης 2, Αθανασιάδης 35 (4), Περπερίδης 16 (1), Αμπάρης 12 (1)


Δείτε παρακάτω εικόνες και βίντεο από τον αγώνα

















https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts





ΠΗΓΗ: www.ialmopia.gr






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *