Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Βατανιακός Σάρισα - ΦΟ Αριδαίας 59-76

Χωρίς να εντυπωσιάσει ο ΦΟΑ πέτυχε χθες την 15η νίκη του για το πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ απέναντι στον Βατανιακό μέσα στην Κατερίνη και παρέμεινε στο κυνήγι του πρωτοπόρου Εύαθλου Πολυκάστρου, τον οποίο υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική.


Με την έναρξη του αγώνα ήταν και η μοναδική φορά που πήρε το προβάδισμα η ομάδα της Κατερίνης με τις δύο βολές του Βαρβούτη. Αμέσως ο ΦΟΑ έδειξε τις διαθέσεις του και με ένα σερί 13-0 ανέβασε τη διαφορά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Ένα κακό όμως τελευταίο δίλεπτο κυρίως στην άμυνα επέτρεψε στην ομάδα της Κατερίνης να μειώσει το σκορ με τη λήξη του δεκαλέπτου (10-16).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΦΟΑ σκόραρε ακόμα πιο εύκολα στην επίθεση με τον Μακρόπουλο να είναι πραγματικά ασταμάτητος κάτω από το καλάθι. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΦΟΑ να προηγείται με 29-42.

Στην επανάληψη ο ΦΟΑ ανέβασε τη διαφορά ακόμα και στους 20 με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου με τους γηπεδούχους να προσπαθούν κυρίως με σουτ να απειλήσουν. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν να μαζέψουν λίγο τη διαφορά και το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με 59-76 υπέρ του ΦΟΑ.

Μοναδική απουσία στο χθεσινό παιχνίδι για το ΦΟΑ ήταν ο Τοπαλίδης που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την ομάδα στην Κατερίνη.

Με λαθάκια η διαιτησία των Χαρακλιά και Χατζημπαλίδη, που όμως δεν επηρέασαν στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Την επόμενη αγωνιστική (8/3) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τον πρωτοπόρο Εύαθλο Πολυκάστρου σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.



ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: A(10-16), B(29-42), Γ(42-62), Δ(59-76)

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ ΣΑΡΙΣΑ (Λιανός): Σιαπάκας 10(3), Μπαλαρμάς 16, Βαρβούτης 12, Πόσιος 7, Φελεκίδης 3(1),Φαρμάκης, Τζήμας 5(1), Κόκκινος 4, Ακερμανίδης 2.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βασίλογλου): Tζανής 10(2), Μπεγλόπουλος 11(1), Παπαβραάμ 5(1), Αβραμίδης 14(4), Χαραλαμπίδης 5, Μακρόπουλος 21(1), Υφαντίδης 10(1).
https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts
πηγη: karatzova.com

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *