Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

«Άκυρο μας κατάλαβαν, έχει γίνει της π...»! (pics)

«Άκυρο μας κατάλαβαν, έχει γίνει της π...»! (pics)Για πιέσεις να στήσει αγώνες κάνει λόγο ο ποδοσφαιριστής που απολογήθηκε στον ανακριτή, ενώ αναφέρεται και σε ποσό που δανείστηκε από επιχειρηματία.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής ομάδας τη Σούπερ Λιγκ που εμφανίζεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο «στημένων» αγώνων, φαίνεται ότι δεχόταν πιέσεις από επιχειρηματία πρατηριούχο, ο οποίος είναι βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση, προκειμένου να στήνει παιχνίδια.

Αίσθηση προκαλούν τόσο αυτά που αναφέρει στην απολογία του ο παίκτης, όσο και τα μηνύματα που εστάλησαν. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το «e-reportaz.gr» υποστήριξε στην κατάθεσή του: 

«Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίζομαι σε ομάδα της Super League. Τον Β.Α. τον γνώρισα το περασμένο καλοκαίρι σε καφετέρια του Ν. Φαλήρου. Εγώ καθόμουν με την παρέα μου και αυτός με αναγνώρισε, με πλησίασε και μου συστήθηκε ως Β. και μου πρότεινε να παίξω ποδόσφαιρο σε μια ομάδα που είχε ο ίδιος σε γήπεδο 7 επί 7. Εγώ του είπα ότι θα το σκεφτώ και ανταλλάξαμε τηλέφωνα».

Έπειτα ισχυρίζεται ότι αφού γνωρίστηκαν καλάυτερα, πήρε το θάρρος και του δανείστηκε το ποσό των 5.000 ευρώ. Όταν ωστόσο παρήλθε ο χρόνος επιστροφής των χρημάτων ζήτησε μια παράταση, αλλά και πάλι δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει το ποσό και τότε ο επιχειρηματίας του είπε πως θα πρέπει να τα πάρει πίσω με άλλο τρόπο.

Αυτός ήταν -όπως αναφέρει ο ποδοσφαιριστής- να τον πιέζει προκειμένου να διαμορφώσει συγκεκριμένο αποτέλεσμα με την ομάδα που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ, ώστε να στοιχιματίσει (ο επιχειρηματίας) και να κερδίσει χρήματα. Ο 23χρονος ισχυρίστηκε πως δεν έστησε ποτέ του κανένα παιχνίδι κι ότι κατάφερνε να... ξεγλιστράει από τις πιέσεις του επιχειρηματία λέγοντας πως έχει συνεννοηθεί με συμπαίκτες του για κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα αλλά την παραμονή του αγώνα του έστελνε μήνυμα γράφοντας του «άκυρο». Σχετικά με τις μεταξύ τους συνομιλίες γίνονταν με σκοπό να κερδίσει χρόνο προκειμένου να του επιστρέψει τα χρήματα που είχε δανειστεί.

«Άκυρο μας κατάλαβαν, έχει γίνει της π...»! 

Από εκεί και πέρα μπορεί το ποσό που ισχυρίστηκε ότι δανείστηκε να ήταν 5.000 ευρώ, ωστόσο στην ανταλλαγή μηνυμάτων ο ποδοσφαιριστής αναφέρει ότι θα επιστρέψει 20-25 χιλ. ευρώ!

Σε συγκεκριμένο μήνυμά του μάλιστα ο νεαρός παίκτης την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου του 2014 και δύο ημέρες πριν γίνει ο αγώνας της ομάδας του στην Αθήνα, γράφει: «Άκυρο μας καταλάβανε έχει γίνει της πουτάνας, προσπαθούμε να σε κρατήσουμε μακριά.. Αύριο θα σου φέρω τα λεφτά». Έπειτα δε από ένα διήμερο του στέλνει ακόμα ένα μήνυμα, αναφέροντας: «Είδες τι έγινε; Σωθήκαμε!!!Τρίτη, γιατί αύριο δεν δουλεύουμε».

Στις 24 Ιανουαρίου σε νέο μήνυμά του υποστηρίζει ότι βρίσκεται στα αποδυτήρια και περιμένει τα χρήματά του για να του φέρει το βράδυ. Την ίδια μέρα μάλιστα, στέλνει άλλα δύο μηνύματά, το απόγευμα και το βράδυ, γράφοντας στο πρώτο ότι θα γίνει και π... στη Συγγρού ώστε να βρει τα λεφτά! Επισημαίνει δεν πως δεν θα πρέπει να χαλάσουν εντελώς τις σχέσεις τους, γιατί έχουν κι άλλες δουλειές... Όσο για το δεύτερο, λέει ότι περιμένει να μπει ένας πρόεδρος στην ομάδα και από Δευτέρα που θα υπάρξουν πληρωμές αφού του χρωστάνε 30.000 ευρώ, θα του πάει τα 20-25.000 ευρώ.



podosfairisths.jpg

synomilies2araxni.jpg







πηγή:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *