Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Aπαγόρευση της χρήσης των οινοπνευματωδών ποτών (Σαν σήμερα 8/2)

1963: ο πρωθυπουργός του Ιράκ Αμπντούλ Καρίμ Κασίμ ανατράπηκε από στρατιωτικό πραξικόπημα.

1953: το Περσικό Κοινοβούλιο αποφάσισε την απαγόρευση της χρήσης των οινοπνευματωδών ποτών.

1943: στην Ιταλία, αμερικανικά βομβαρδιστικά επιτέθηκαν με σφοδρότητα στη Νάπολη, προκαλώντας βαριές ζημιές στις εγκαταστάσεις του λιμανιού.

1923: διάσκεψη των κεντροαμερικανικών κρατών έληξε με συμφωνία αποκατάστασης του δικαιώματος επέμβασης των ΗΠΑ.



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 8/2
 
1961 Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Vince Neil (Vincent Neil Wharton) γεννήθηκε στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια. Είναι μέλος του heavy metal συγκροτήματος Mötley Crüe από το 1981. Έχουν κερδίσει ένα American Music Award "Heavy Metal/Hard Rock Album" για το "Dr.Feelgood" (1991). Οι πωλήσεις τους ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια αντίτυπα.

1993 Κυκλοφορεί το τρίτο σόλο άλμπουμ του Mick Jagger με τίτλο "Wandering Spirit". Στη νέα του δισκογραφική προσπάθεια συμμετέχουν ο Lenny Kravitz και ο μπασίστας των Red Hot Chili Peppers, Flea. Το άλμπουμ σκαρφαλώνει μέχρι την ενδέκατη θέση του Billboard 200 και την δωδέκατη στα Βρετανικά Albums Chart. Έγινε χρυσός στις ΗΠΑ.
 
2000 Κυκλοφορεί το πρώτο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος 3 Doors Down με τίτλο "The Better Life". Πούλησε πάνω από έξι εκατομμύρια αντίτυπα και έγινε έξι φορές πλατινένιο. Ήταν το ενδέκατο άλμπουμ σε πωλήσεις για το 2000. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: "Kryptonite", "Loser", "Be Like That" κ.α.

Αθλητισμός 8/2
 
8/2/2009 Ο Ryan Giggs σημειώνει το γκολ της Manchester United στο 1-0 εναντίον της West Ham United και γίνεται ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει σε κάθε περίοδο της Premier League από την ίδρυσή της, τη σεζόν 1992-1993 

8/2/2005 Η 28χρονη Βρετανίδα Ellen MacArthur δημιουργεί παγκόσμιο ρεκόρ κάνοντας μόνη με το ιστιοπλοϊκό της τον γύρο του κόσμου σε 71 ημέρες, 14 ώρες, 18 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα καλύπτοντας μία απόσταση 42.000 περίπου χιλιομέτρων, καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ του Γάλλου Francis Joyon, από τον προηγούμενο Φεβρουάριο, κατά 32 ώρες

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *