Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Εκπληκτικό Βίντεο: Η πρώτη επαφή ενός παιδιού με τη βροχή (vid)

Η μικρή Kayden από τις ΗΠΑ «ξεφεύγει» από την αγκαλιά της μητέρας της για να έρθει σε επαφή με το νερό που πέφτει από τον ουρανό. Κοιτάζει ψηλά και αφήνει τις στάλες να λούζουν τα μαλλιά της (Vid+Pic)



Τις μοναδικές αντιδράσεις ενός κοριτσιού 15 μηνών που ανακαλύπτει για πρώτη φορά τη βροχή καταγράφει βίντεο που ανέβασε η μητέρα του και έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος για την μικρή Kayden η οποία δε "χορταίνει" τηn πρώτη βροχή που πέφτει στο προσωπάκι της.

Η μικρή είναι στηn πίσω αυλή του σπιτιού της στην Καλιφόρνια, όπου απλώνει τα χεράκια της για να πιάσει τη βροχή που πέφτει στο πρόσωπο και τα μαλλιά της.






Κάποια στιγμή η μητέρα της αποφασίζει να την φέρει στο σπίτι, αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη να μην χάσει τόσο γρήγορα την όμορφη εμπειρία. Το σκάει και ξαναβγαίνει έξω για να απολαύσει τη βροχή.

Το βίντεο γυρίστηκε από τη μητέρα της Kayden τον περασμένο Δεκέμβριο και από τότε έχει πάνω από 600.000 προβολές στο Διαδίκτυο.





http://www.ialmopia.gr/search/label/VIDEOS




ΠΗΓΗ: Metro.co.uk

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *